Eurovision 2016: Află cine sunt prezentatorii etapei naționale a concursului muzical

collage
Foto:Photo Credit: Facebook / Colaj #diez

Organizatorii etapei naţionale Eurovision 2016 au anunţat cine vor fi prezentatorii celor două semifinale, dar şi moderatorii de la marea finală.

Organizatorii concursului a pregătit un program amplu pentru spectatori. Prima semifinală naţională Eurovision Moldova 2016, care va avea loc marți, 23 februarie, îi va avea în calitate de moderatori pe Gloria Gorceag și Sergiu Bezniţchi. Astfel, în cadrul primei semifinale, Aliona Moon, cea care a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2013 și band-ul său, proaspăt format, vor încânta publicul cu un recital de excepție. De asemenea, scena va fi luată cu asalt de către membrii show balet-ului Just Friends.

Cea de-a doua semifinală, care va avea loc joi, 25 februarie, va fi moderată de către Mihaela Cârnov și Sergiu Bezniţchi. Cu un recital va veni și trupa Gândul Mâței.

Marea finală a concursului naţional Eurovision 2016, care va fi organizată pe 27 februarie și îi va avea în calitate de moderatori pe Sergiu Bezniţchi și Olivia Furtună. Prezentatoarea revine din concediul pentru îngrijirea copilului pentru a fi moderatoare în cadrul acestui show. Atmosfera va fi încinsă de către interpretul Pasha Parfeni, care a reprezentat Republica Moldova la Eurovision în 2012. Spectacolul va fi întreținut de către dansatorii trupei Space.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine