Orange și Moldcell majorează unele tarife începând cu luna martie

ormocollage
Foto:Moldcell și Orange

Doi din cei mai importanți furnizori de telefonie mobilă, Orange Moldova și Moldcell, anunță că vor majora tarifele la mai multe servicii.

Orange Moldova

 

Orange

Compania Orange anunţă modificarea tarifului pentru apelurile în rețea, dar și cele internaționale.

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului, din 1 martie 2016, tariful extra abonament pentru apelurile în reţeaua Orange şi spre alte reţele din Moldova (cu excepţia apelurilor în Roaming sau spre numere cu tarif special (Premium) ori din regiunea transnistreană) va fi de 1,5 lei/minut, față de 1 leu cât achităm în prezent.

Noul tarif se aplică pentru Abonamentele Colibri, Tigru, Delfin şi Balena (excepţie Delfin 240 şi Tigru 350).

Totodată, condiţiile de bază ale Abonamentului de care beneficiaţi (inclusiv minutele naţionale incluse, SMS şi/sau traficul Internet inclus, Minutele de Fidelitate acordate, după caz, precum şi plata lunară de abonament) rămân aceleaşi.

Titularii Abonamentelor indicate mai sus care nu sunt de acord cu noul tarif extra abonament au dreptul de a rezilia contractul încheiat cu Orange pentru numărul respectiv, fără penalizări, prin acordarea unui preaviz în scris companiei Orange înainte de expirarea a 30 de zile de la data informării. În caz contrar, se va considera ca au acceptat modificarea respectivă.

Moldcell

 

Moldcell

Moldcell, al doilea ca mărime operator de telefonie mobilă din Republica Moldova, anunţă despre schimbarea tarifelor la planurile tarifare curente, care vor intra în vigoare din 17 martie 2016, scrie Mold-street.md.

Astfel, apelurile către alte rețele naționale extra Abonament Moldcell la +5 Abonament 60, 90, 120, 150, 250, 300, 350 lei și la Abonament 25, 45, 70, 110, 160, 210, 310 și 425 lei vor fi tarifate cu 1,50 lei per minut.

Aceasta semnifică o majorare cu 50% comparativ cu tariful actual.

Totodată, compania anunţă că tariful pentru apelurile internaționale în afara Abonamentului va constitui 4,50 lei/minut, ceea ce este la fel o creştere cu 50% faţă de actualul tarif de trei lei pentru un minut.

Potrivit Moldcell, cei care sunt la planul tarifar +5 Abonament de la 120 lei vor beneficia în continuare de apeluri nelimitate în rețea.

Celelalte condiții la Abonamente râmân neschimbate.

Totodată, operatorul precizează că în caz de neacceptare a noilor tarife, abonaţii sunt în drept, „până la data de 17 martie 2016, să rezilieze contractul de abonament, fără penalizare”.

Potrivit datelor ANRCETI, Moldcell are circa 1,5 milioane de utilizatori, o cotă de piaţă de 27% şi o cifră de afaceri de peste 1,2 miliarde de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine