Andrei Năstase declară că deţine mai multe probe care demonstrează scheme de corupție

cms-image-000001378
Foto:Photo Credit: today.md

Liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, a declarat că ar accepta funcţia de procuror general, iar asta pentru că are dovezi împotriva celor de la guvernare.

„Deţin mai multe probe care demonstrează schemele corupte, dar cui să le prezint? Actualul procuror general le va distruge. Le voi face publice doar atunci când instituţiile statului nu vor fi controlate politic. Prefer ca la conducerea Procuraturii Generale să fie un neamţ, dar dacă nu, atunci m-aş angaja”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Interpol” de la postul de televiziune „TV 7”, transmite IPN.

Totodată, acesta nu exclude că ar putea fi unul din candidaţii pentru funcţia de preşedinte al ţării, dacă acesta va fi ales prin vot direct. „Dacă nu se va găsi unul mai bun decât mine, voi candida, dar mai întâi să ajungem acolo”, a precizat Năstase.

Andrei Năstase a reiterat poziţia privind alegerea şefului statului prin vot direct. „Colectăm semnături pentru un referendum de revizuire a Constituţiei. Sper ca până la finalizarea termenului, care este în luna martie, să se reuşească procedura pentru acest exerciţiu”, a declarat liderul protestatarilor.

Liderul Platformei „DA” a mai comunicat că protestele vor continua: „Oamenii nu au renunţat la proteste. Ele continuă şi vor continua până va pica guvernarea coruptă”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine