Recomandări de evenimente pentru vineri, 19 februarie

couple1111
Foto:Saved from ShopStyle

Vrei să te distrezi sau să-ți petreci frumos ziua de vineri după ore sau lucru? Vezi ce evenimente ți-am pregătit pentru 19 februarie.

#1. Dezbateri Publice „Analiza Planului Urbanistic General (PUG) al oraşului Chişinău”

 

PC: Rețeaua Civică Urbană

În conformitate cu prevederile Legii nr.239 din 13.11.2008 privind transparenţa în procesul decizional, PRIMĂRIA mun. Chişinău propune spre DEZBATERI PUBLICE următorul proiect:

„ANALIZA PLANULUI URBANISTIC GENERAL al oraşului Chişinău actual şi formarea Caietului de Sarcini pentru reactualizarea (modificarea) acestuia”.

La ora 14:00, la Pretura Sectorului Centru, detalii în eveniment.

#2. „Stabat Mater” de Gioachino Rossini

 

Stabat Mater

Filarmonica Națională Serghei Lunchevici invită toți iubitorii de muzică la un concert vocal-simfonic în care va răsuna celebra lucrare STABAT MATER semnată de compozitorul italian Gioachino Rossini. Finalizat în 1841 și interpretat ulterior pe mari scene ale lumii, magnificul STABAT MATER, scris pentru orchestră, cor mixt, soprană, mezzo-soprană, tenor și bas, reprezintă însumarea artei rossiniene.

Sunteți așteptați să vă delectați cu muzica acestei minunate lucrări vineri, 19 februarie 2016, ora 18.00, în sala mare a instituției. Detalii pe #diez. 

#3. Forumului de idei pedagogice „DIALOGURI CHIŞINĂUIENE”, ediţia a VII-a

 

Elimul Nou

Reflecții asupra modelelor gen „Practica bate gramatica”.

Moderatori: Lucia Argint-Căldare, secția management preuniversitar, DGETS, Ecaterina Moga, director Liceul Teoretic ,,Elimul Nou”. La ora 12:00, la Liceul Teoretic „Elimul Nou”. Detalii pe Facebook. 

#4. Dragoş Patraşcu – DADA LAND

 

DADA LAND

Expoziția de față întrunește lucrări de pictură, grafică și instalații, realizate de către artistul român Dragoş Patraşcu. La ora 15:00, la Muzeul Național de Artă, detalii în eveniment. 

#5. PRESELECȚII (muzicale) Music Fest marca CMTC

 

CMTC

Music Fest marca Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău se organizează cu scopul promovării tinerilor talentați în domeniul muzicii. Doritorii de a participa sunt invitați la preselecții pe data de 19 februarie între orele 15:30-17:30 la FRIȘPA, str. N.Testemițeanu, nr.6, în aula 114, detalii pe Facebook

#6. Proiecția filmului de animație Madagascar: Escape 2 Africa

 

Madagascar

Vineri, 19 februarie, ora 15:30. Intrare LIBERĂ! Rezervări pentru grupuri de copii: 067 444 823
Dacă veniți cu familia (doi-trei copii) nu aveți nevoie de rezervare! Detalii în eveniment. 

Studioul ,,Moldova-Film” cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii desfășoară în perioada 9 octombrie 2015- 25 martie 2016 programul ,,Învățăm și ne distrăm”. Programul presupune proiecții de film cu desen animat, în limba engleză cu subtitrare în limba română, pentru toți cei care studiază limba engleză. Toate proiecțiile din programul ,,Învățăm și ne distrăm” sunt cu INTRARE LIBERĂ. Centrul Cultural Odeon,or. Chișinău, str. M. Eminescu 55.

#7. Întâlnire cu Andreea Russo – autor trilogie „Amintiri din viitor”

 

Book Lovers Club

În cadrul acestei întâlniri vom avea ocazia să-i adresăm autoarei întrebările care ne frământă și să o cunoaștem mai bine la o discuție relaxantă. La ora 17:00, la Tucano Brasil, detalii pe Facebook. 

#8. Startups – it’s all about the Money. Is it?

 

Startups

Vorbitori: Andy-Andrei Linnas (Malta), Riivo Anton (Estonia), Sergiu Matei (Moldova) .
Moderator: Harri Tallinn (Estonia). La ora 18:00, la 513, detalii în eveniment.

#9. Wine Friendly Master Class la Mezzo

 

Wine Friendly Restaurants

Pe 19 februarie 2016, la ora 19.00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta restaurantului Mezzo. Degustarea va fi moderată în limba rusă de speaker-ul Alexandru Zorin și bloggerul Elena Braga. INTRARE 150 MDL! REZERVĂ ACUM: 60629999

Mai multe detalii despre programul Wine Friendly Restaurants vedeți aici.

#10. SANTECHNO

 

Santechno

De-i criză în țară sau soare, poporul are nevoie de niște mișcare, de frunte descrețitoare.
Santechno vine să dejoace planurile meschine al prestatorilor de servicii comunale și anume asuprirea tineretului muncitor, dar progresist. Azi ai ocazia să aprinzi noaptea cu energia proprie. La ora 22:00, la Spălătorie, intrarea 20 lei, detalii în eveniment.

#11. DUSTY GROOVES W// Eugen Kara & Viktor Kushnir

 

T5 Bar

O petrecere la T5 Bar, la ora 22:00, intrarea 50 lei, detalii pe Facebook. 

#12. Balkan Party!

 

Balkan Party

Balkan music, atitudine, distracție în stil Kusturica, adică nebunie garantată.

În meniu pregatim r’n’b / hip-hop / rock / pop / rock’n’roll music, adică o salată de sunete în care predomină ingredientul principal: muzica balcanică cu Dj Codek.

Vineri, 19 februarie, ora 22:00, Preț: 30 lei, detalii în eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine