Recomandări de evenimente la care să mergem marți, 16 februarie

rtr4nz7j
Foto:PC: businessinsider.com

Începutul săptămânii poate fi mai ușor dacă alegem evenimentele potrivite la care putem îmbina utilul cu plăcutul și socializarea cu relaxarea. Iată ce recomandări avem noi pentru această zi.

#1. Workshop cu Veronica Herța

event4

Clubul Impresii din viață și cărti o are ca pe protagonistă pe Veronica Herța, ce activează în cadrul Direcției Generale Finanțe, Primăria Municipiului Chișinău ce va ține un workshop pe tema: Binele poate supravețui un eșec – răul nu. Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Hașdeu începând cu ora 14:00. Urmăriți evenimentul și pe pagina de Facebook.

 

#2. Inaugurarea expoziției „Ultima șansă de a supravețui”

event5

În cadrul Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală va fi inaugurată expoziția cu genericul „Ultima șansă de a supraviețui”. Expoziția este dedicată apariției de sub tipar a ediției a treia a Cărții Roșii a Republicii Moldova. În cadrul acesteia sunt incluse specii de plante, insecte, păsări și mamifere din Patrimoniul Muzeului, care au fost incluse nemijlocit în ediția dată. Piesele expuse sunt valoroase atât din punct de vedere științific și istoric, cât și estetic. Majoritatea exponatelor sunt preparate la sf. sec. XIX – înc. sec. XX, de primul custode și preparator al muzeului, Franz Ostermann. Expoziția va fi deschisă până la 17 aprilie 2016. Detalii despre eveniment puteți găsi și pe Facebook.

 

#3. Free Conversation Club with April and Matt

event6

Dacă vrei să-ți îmbunătățești engleza conversațională alături de vorbitori nativi vino la un club de conversații la American Language Center (str. Ion Creangă 16/2) unde, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă vei afla diverse lucruri interesante. Astăzi tema de discuție este sănătatea în Moldova și America. Intrarea este liberă. Evenimentul, pe care-l poți urmări și pe Facebook, începe la ora 16:30.

 

#4. Drept ca o linie

event2

„Drept ca o linie” este un spectacol de Luis Alfaro cu Nelly Deleu – Cozaru, Ștefan Bouroșu în regia Olesei Svecla. Acesta spune povestea lui Paulie, un anti-erou modern, aproape ionescian, un barbat de 30 de ani, bolnav de HIV-SIDA care se află într-o criză existențială și emoțională profundă. Spectacolul are loc la Tipografie (str. Vlaicu Pârcălab 45) cu începere de la ora 18:00. Fiți la curent cu toate detaliile urmărind evenimentul și pe pagina de Facebook.

 

#5. Making the Leap from Employee to Entrepreneur with Ruz Chishty

event3

La evenimentul „Making the leap: from employee to entrepreneur” vei auzi istorii, recomandări și practici deja aplicate ale persoanelor care și-au lăsat jobul pentru a-și construi propriul start-up. Vino la eveniment și află mai multe din experiența celor care au avut suficientă ambiție și perseverență să facă tranziția de la un job obișnuit și să-și implementeze propria idee de afacere. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18.00, în incinta Dreamups Campus, strada Uzinelor 1 și va fi organizat de Founder Institute. Aflați detalii pe #diez.

 

#6. TEDxChisinauLive: TED2016: Dream

event1

Vino alături de echipa TEDxChisinau de la ora 18.30 să urmărești una dintre cele mai inedite conferințe ale anului: TED2016 Dream. Conferința TED2016: Dream va fi dedicată celor mai mari vise de care suntem capabili în inginerie, tehnologie, știință, artă, inovație. Un eveniment în care cei mai mari gânditori, artiști de talie mondială, designeri și storytelleri vor povesti despre cele mai mari provocări ale omenirii. O conferință dedicată creativității umane și spiritului inventiv. Locație: Generator Hub (bd. Ștefan cel Mare 202, bloc 2, etaj 4). Preț: 50 lei. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine