(foto) Seara dragostei, celebrată la Jolly Alon pe ritmuri de tango și note de pian

DSC_9044
Foto:Surprize pentru cei îndrăgostiți, la Jolly Alon

De Sf. Valentin dragostea s-a cuibărit la propriu în sufletele tuturor romanticilor incurabili care au ales să „zboare” pe note de tango și să se lase înfierbântați de aromele meniului special al restaurantului Jolly Alon din Capitală. Aici dragostea a fost la ea acasă și va rămâne acolo toată luna februarie, unde sunteți așteptați să vă lăsați răsfățați cu recitaluri de pian, la o vorbă caldă alături de cei dragi.

O seară „iute”, dar dulce – de asta au avut parte cei cu inima tânără care au ales să petreacă ziua dragostei la Jolly Alon. Meniul de sărbătoare include gusturi și arome picante, iar gazdele au pregătit tuturor invitaților surprize speciale – câte un ardei iute în amintirea unei seri frumoase.

Surprizele au continuat pe toată durata serii. Pe notele fine ale celor mai celebre piese de dragoste din toate timpurile, interpretate cu măiestrie la pian, oaspeții s-au relaxat, au schimbat priviri, zâmbete și vorbe dulci.

 

DSC_9079

Dacă este sau nu tangoul dansul pasiunii, cei prezenți au aflat din master classul special organizat în seara iubirii. Un pas în dreapta și doi înainte, răsucire, un pas în stânga, rotire și tango. Oaspeții s-au grăbit să se lase prinși în mrejele dansului și au învățat cu plăcere pașii de bază demonstrați de doi dansatori profesioniști.

Tatiana și Pavel dansează de șase ani și au venit să împărtășească dragostea la Jolly Alon prin pași de dans.

 

DSC_9119

„Lumea zice despre tango că este un dans al pasiunii, însă acesta e dansul unei pasiuni care trebuie să fie simțită doar de două persoane. Tangoul reflectă sentimentele interioare care se manifestă datorită energiei ce se creează în timpul dansului. Un începător trebuie să știe că va avea nevoie de răbdare și dorință de a învăța, iar partenerii trebuie să mențină un echilibru și să asculte unul de altul”, ne-a spus Tatiana Gordinscaia, cea care, alături de partenerul ei, a ținut master classul de tango. „Am simțit că lumea era curioasă, interesată și a reacționat bine la îndemnurile noastre. A fost o atmosferă caldă cu oameni buni alături”, a adăugat Tatiana.

 

DSC_9095

 

title796766785„Am o slăbiciune și o pasiune mare pentru tango încă din anii de școală. În seara asta, am avut o mare plăcere să intru în esența dansului latino-american, care nu este ușor, dar care este atât de grațios. Implică ochii, privirea, corpul, ai senzația că ești în zbor în dans, este o senzație rară pe care o poate simți un om printre toate grijile cotidiene. Vreau să mulțumesc organizatorilor pentru această rară ocazie de a ne aminti de anii tinereții”, a spus academicianul Boris Găină, care s-a lăsat cuprins de ritmul tangoului argentinian pe ringul de dans.

Ușile hotelului Jolly Alon se deschid mai larg ca niciodată, astfel încât hotelul cu o istorie de mai bine de 20 de ani pe piața hotelieră, cu un management nou, își propune să vină cu un suflu proaspăt pentru clienții ce vor alege să-și petreacă timpul aici. În cele ce urmează, vă veți putea bucura de meniul nou ce vă va condimenta serile, dar și de experiențe inedite în fiecare zi de miercuri și joi cu recitaluri de pian.

 

DSC_9165

DSC_9028

DSC_9063

DSC_9087

DSC_9036

DSC_9055

DSC_9070

DSC_9133

DSC_9187

DSC_9135

DSC_9101

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine