Top știri din 2 octombrie

metro3
Foto:Poezii de pe peretele metroului din București

Cunoaște, învață, descoperă și dezvoltă-te citind cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 2 octombrie 2013

#1. Care este liceul din Moldova cu cei mai erudiți elevi?

La data de 6 octombrie 2013, (în intervalul 11.00-15.00), va avea loc Cupa Liceelor la Ce? Unde? Când?, unde se va desemna liceul din Moldova cu cei mai erudiți elevi.

#2. Despre cum a fost aleasă Miss Top of the World 2013 în Moldova

Dacă tot nu demult a fost decernată Miss World 2013, #diez a decis să facă niște cercetări despre un alt concurs de frumusețe, “Miss Top of the World 2013″, care s-a va desfășura în perioada 1 – 8 decembrie, în Letonia și la care Moldova trebuia să participe.

#3. Lituania avertizează Rusia că-i va “scoate” șinele

Lituania ar putea bloca căile de acces terestre, inclusiv feroviare către enclava Kaliningrad, dacă Moscova nu se reorientează. De vină sunt presiunile exersate asupra vecinilor ruși situați alături de Uniunea Europeană.

#4. Cariera în IT a lui Vladimir Iachimovici – persoana care vă crează aplicațiile de pe smartphone

Vladimir este un tânăr care a descoperit de la o vârstă fragedă că dorește să activeze în domeniul tehnologiilor informaționale. Chiar dacă părinții au încercat să îi trezească interesul față de muzică și sport, Vladimir a ales o carieră în IT.

#5. Experiment social: Ai avea încredere în străinii de pe stradă?

Un tânăr de la Good Vibrations Barcelona a vrut să vadă reacțiile oamenilor când le spui că ai încredere în ei, pot ei să aibă încredere în tine.

#6. Metroul din București a fost umplut cu 260.000 strofe de poezie

O companie de cafea austriacă a ales într-un mod inedit să-și promoveze o nouă campanie. Cu sloganul ”Inspirând poeții din 1862 (Inspiring poets since 1862)” aceasta a umplut metroul din București cu 50.000 de post-it-uri cu peste 260.000 de strofe.

#7. Sfaturi pentru nunțile din Moldova: de la biserică până în luna de miere

La 1 octombrie a fost lansată revista online marry.md care promite informație interesantă pentru cei care vor să se căsătorească sau care deja au fixat data nunții.

#8. Cele două realități paralele din Moldova: viața de la sat și cea de la oraș

Viața de la sate și viața de la orașe sunt descrise ca două realități paralele în cel de-al Treilea Raport Național privind Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului în Republica Moldova.

#9. Cele mai populare site-uri de știri din Moldova conform BATI

Biroul de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI) a făcut publice noi date cu privire la audiența site-urilor de știri din Republica Moldova.

#10. Zece lucruri pe care le știi, dar sunt greșite

Deseori lucrurile pe care le cunoaștem sunt greșite. Zece de acest tip le vedeți mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *