BONUS* 3 zodii și maniera lor de a fi într-o relație

YoungCoupleEmbracing-20070508

În sfârșit am ajuns și la semnele zodiacale mult așteptate: balanțe, scorpioni și săgetători. Am păstrat cireașa de pe tort ca bonus pentru cei care au răbdare și citesc diez.md cu regularitate.

# Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

how-to-kiss-a-girl-biting-her-lip
Balanțele au o busolă morală puternică, ceea ce devine o trăsătură admirabilă într-un partener. Nativii au un puternic sentiment de ce este bine și ce este rău, deoarece aceștia depun eforturi pentru păstra o viață echilibrată și sunt extrem de sociale. Când te cerți cu o balanță, ei mereu vor fi cu un pas înainte și vor încerca să analizeze situația din mai multe perspective – ei bine, nu este asta ca o gură de aer proaspăt într-o relație? Cea mai rea trăsătură o unei balanțe – apatia, dar ei recuperează asta cu fidelitate și corectitudine.

# Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Puck_and_quinn_kiss
Scorpionii posedă unele dintre cele mai intense și complicate personalități dintre toate semnele zodiacale, ceea ce înseamnă că o relație cu ei nu va fi niciodată plictisitoare. Ei au foarte puțină toleranță, iar uneori pot deveni chiar agresivi, atunci când vei pune sub semn de întrebare sentimentele lor. Partea pozitivă a nativilor scorpioni este că ei sunt oameni care vor păstra secretele în cuplu si se vor dedica relațiilor lor. 

# Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

tumblr_m7wejqhank1rsp3vl
Nativii săgetători au un singur lucru (și doar un singur lucru), în mintea lor: dragostea. Un săgetător este cel mai ușor și simplu dintre toate semnele astrologice. Acestea sunt niște calități uimitoare, pe care toată lumea și le-ar dori într-un partener. Săgetătorii au capacitatea de a sări de la diferite situații negative, fără ca asta să atenueze starea lor de spirit. Singurul dezavantaj la un nativ – ei devin necontrolabili și i-au decizii pripite.

Sursa: elitedaily.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *