Elevele pot participa în cadrul unor sesiuni de instruire pentru dezvoltarea abilităților de leadership

lidere
Foto:PC: LeaderSHE

Un proiect inovativ marca LeaderSHE – Young Women Leaders’ Academy, LeaderSHE Junior are ca scop educarea fetelor cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani în domeniul leadership-ului social, politic și economic, prin sesiuni de instruire și informare.

Elevele vor avea oportunitatea să participe timp de patru săptămâni la șase sesiuni traininguri precum: Public Speaking, Personal Branding, Egalitate de gen și Feminism, care nu doar că le vor oferi un bagaj vast de cunoștințe valoroase în sec. al XXI-lea, ci le vor și motiva să iasă din zona de confort.

„Suntem nerabdătoare să cunoaștem tinere care doresc să participe la democratizarea comunității în care trăiesc, pentru a pune bazele unui viitor în care liderii, din orice domeniu, se pot afirma indiferent de sex”, susțin organizatoarele proiectului.

Dacă ai vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani și abia aștepți să contribui la construirea unei societăți mai bune, cu lideri transformaționali, nu mai aștepta. Te poți înregistra până pe 5 februarie. Formularul îl poți accesa aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine