Detențiune pe viață și 17 ani de închisoare au primit doi tineri pentru o crimă săvârșită cu cruzime

omor
Foto:PC: glasul-hd.ro

Detenție pe viață și 17 ani de închisoare, atât au primit doi tineri care au omorât un bărbat, înjunghiindu-l de 15 ori, iar apoi, după ce i-au tăiat mâna, au aruncat-o în parcul „Valea Morilor”.

Potrivit Procuraturii sectorului Râșcani, cazul a avut loc în luna noiembrie 2014 pe stadionul unei școli din sect. Râșcani al capitalei. De inculpații care făceau frigărui s-a apropiat paznicul școlii, în vârstă de 59 de ani, cu care au consumat împreună băuturi alcoolice.

După ce între ei s-a iscat un conflict, inculpații au înjunghiat victima de 15 ori, aceasta decedând pe loc. Ulterior, pentru a-i induce pe oamenii legii în eroare, aceștia i-au tăiat victimei mână și au aruncat-o în parcul „Valea Morilor” din capitală. Inculpații au fost reținuți peste patru zile de la comiterea crimei, aceștia fiind locuitori ai capitalei, cu vârstele de 20 și 25 de ani.

Pentru comiterea omorului intenționat săvârșit cu deosebită cruzime, unul dintre inculpați a fost condamnat la detențiune pe viață, iar complicele acestuia la 17 ani închisoare în penitenciar de tip închis.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine