O tânără din Moldova a fost premiată în România pentru promovarea pe care aceasta o face țării sale

svetlana11
Foto:Svetlana Matvievici PC: Cristi Dorombach

Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România a premiat-o pe Svetlana Matvievici pentru promovarea online a Moldovei.

„Este un premiu onorant, care mă inspiră și mă motivează să fac ce-mi place. Să promovez în continuare locurile frumoase și oamenii pozitivi din Moldova și să o fac cu mai multă încredere și responsabilitate.

Nu sunt jurnalistă de turism, doar un simplu blogger de travel și life style, care scrie din pasiune de un an și ceva pe blog, care vrea să scoată în față gândirea pozitivă și frumusețea din jur, iar Moldova merită să fie descoperită și apreciată, pentru că este o gură de rai.

În acest an mi-am propus să organizez mai multe evenimente în cadrul proiectului „Descoperă Moldova”, care presupune promovarea Moldovei în mediul online, cu implicarea bloggerilor, fotografilor, instagrammerilor și jurnaliștilor de pe ambele maluri ale Prutului”, spune Svetlana Matvievici pentru #diez.

 

PC: Svetlana Matvievici
PC: Svetlana Matvievici

Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România este una dintre cele mai vechi grupări profesionale din România, ea fiind înființată în urmă cu 58 de ani.

La această oră, AJTR are circa 200 de membri activi din Bucureşti și din țară, dar și din Basarabia, Bulgaria, Spania etc. Din Asociație fac parte cei care, prin arta cuvântului – indiferent de formula de expresie – sprijină industria vacanțelor, drumeția, călătoriile, cultura turistică, dar și formarea și educarea tinerilor care optează, ca formă de învățământ și profesie, pentru industria ospitalității. Sunt ziariști care lucrează la ziare, radiouri, televiziuni, reviste etc., scriitori de turism, artiști fotografi care s-au ilustrat prin albume și expoziții dedicate acestui domeniu, directori de edituri; de asemenea, fac parte din Asociație cadre universitare din învățământul cu profil turistic, patroni de firme turistice, foști secretari de stat în Ministerul Turismului, restauratori etc.

 

10. Premiul On-line Svetlana MATVIEVICI, din Orhei-Republica Moldova, pentru promovarea turistică a Basarabiei în mediul on-line, blogul Orheianca.eu

Întreaga listă a câștigătorilor o vedeți aici: Premiile presei de turism, iar blogul Svetlanei îl găsiți aici: Orheianca.eu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine