Următorul film „Star Wars” va fi lansat în decembrie 2017. Vezi când și unde vor debuta filmările

tfa_poster_wide_header_adb92fa0
Foto:PC: starwars.com

Lungmetrajul „Star Wars: Episode VIII”, următorul film din franciza „Războiul stelelor”, va fi lansat pe 15 decembrie 2017, cu nouă luni mai târziu faţă de data stabilită iniţial, 26 mai 2017, au anunțat, miercuri, reprezentanţii studiourilor Walt Disney. Filmările vor debuta în luna februarie, curent la Londra.

Filmele hollywoodiene realizate cu bugete mari şi care sunt lansate în sezonul estival au atras un număr impresionant de spectatori în ultimii ani. „Războiul Stelelor: Trezirea Forţei“, ce a fost lansat în decembrie 2015, a devenit filmul cu cele mai mari încasări din America de Nord, după ce a vândut bilete de peste 861 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada. De asemenea, cu 1,88 miliarde de dolari în box office-ul mondial, aceeaşi peliculă ocupă locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, relatează Mediafax.

Veteranii francizei, Carrie Fisher (General Leia) şi Mark Hamill (Luke Skywalker) ar putea să revină la rândul lor în filmul din 2017, însă studiourile Disney nu au făcut deocamdată niciun comentariu în privinţa distribuţiei noii pelicule.

„Războiul stelelor” a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum „Fie forţa cu tine” au intrat în cultura populară mondială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine