(LIVE VIDEO) Protestele împotriva învestirii Guvernului Filip vor continua și astăzi

12524073_1025141487532404_6790040267089662809_n
Foto:Photo Credit: Asociația Presei Independente/Facebook

Protestele împotriva învestirii Cabinetului de Miniştri în frunte cu democratul Pavel Filip vor continua şi astăzi, 21 ianuarie. Despre aceasta au anunţat organizatorii acţiunilor de protest care au avut loc în seara zilei de miercuri în preajma Legislativului.

Solicitat de IPN, Chiril Moţpan, secretarul Consiliului Marii Adunări Naţionale, a declarat că, în această dimineaţă, reprezentaţii protestatarilor au fost invitaţi la discuţii la Ministerul Afacerilor Interne. Chiril Moţpan a mai spus că, la ora 10.00, oamenii se vor aduna în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi vor continua să protesteze.

Contactată de aceeași sursă, şefa serviciului de presă al Partidului Socialiştilor, Carmena Lupei, a menţionat că fracţiunea socialiştilor, alături de susţinătorii săi, va continua şi astăzi acţiunile de protest din faţa Parlamentului, începând cu 10.00.

Totodată, liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, şi-a îndemnat susţinătorii, prin intermediul unui mesaj video, postat pe o reţea de socializare, să continue manifestaţiile şi să vină în faţa Legislativului, la fel, la ora 10.00.

O mulţime de oameni au venit ieri, 20 ianuarie, să protesteze la Parlament în timpul şedinţei speciale de învestire a Guvernului în frunte cu Pavel Filip. După ce Cabinetul de Miniştri a primit vot de încredere, protestatarii au înconjurat clădirea Legislativului, iar ulterior au pătruns în sediul Parlamentului. Într-un final, aceştia au fost evacuaţi de către forţele de ordine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine