Înscrie-ți echipa și participă la un campionat pentru cei pasionați de dezbateri

narc3
Foto:Participă la ARC Debate Tournament!

ARC Debate Tournament este o competiție de șapte săptămâni, în care cei pasionați de dezbateri își pot măsura puterile cu idei argumentate.

Proiectul este organizat de Centrul American de Resurse și premiat de Secția Cultură și Presă a Ambasadei Statelor Unite.

Pentru început trebuie să-ți înregistrezi echipa! Aceasta trebuie să aibă nu mai mult de trei membri, deoarece jocurile se vor derula după modelul Karl Popper și în limba engleză. Nu contează dacă ai sau nu experiență în dezbateri. La început de februarie, Debate Academy va derula o serie de traininguri, pentru echipele selectate. Aici participanții vor învăța cum să construiască argumente și întrebări puternice. Moderatorii acestei competiții sunt doi voluntari din cadrul Centrului, Cristina Bujag și Adrian Ojog.

 

ARC
ARC

Nu mai sta pe gânduri! Va fi o experiență care te va ajuta să-ți perfecționezi arta oratorică și să cunoști alți tineri pasionați de dezbateri. În lumea ideilor trebuie să știi cum să-ți motivezi alegerea. Dacă te hotărăști, linkul de aplicare îl găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine