La Rockit Digital Summit se vor acorda premii pentru cele mai bune produse digitale din Moldova

awards1
Foto:RockIT Awards

La 5 şi 6 februarie 2016, Chişinău va găzdui Rockit Regional Digital Communication Summit – prima și cea mai mare conferință de comunicare digitală pentru ţările Europei de Est.

Rockit Awards

Pe lângă agenda încărcată de speakeri şi discuţii interactive, prima zi de eveniment va culmina cu Rockit Awards, unde va fi recunoscută excelenţa în domeniul online. Rockit Awards va fi încheierea solemnă a primei zile de Rockit Regional Digital Communication Summit, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune campanii de publicitate online care au marcat Internetul în perioada 1 ianuarie 2014-31 ianuarie 2016. Cele cinci categorii de nominalizări sunt:

#. Best Use of Social Media
#. Best Digital Campaign
#. Best Mobile App
#. Best Video
#. Best Website

Câştigătorii vor fi desemnaţi de către un panel de juraţi alcătuit din câteva dintre cele mai grele nume din marketingul digital din regiune, fiecărei nominalizări revenindu-i un singur câştigător.

Participanţii eligibili pentru a concura în cadrul Rockit Awards sunt orice companie, studio, agenţie sau persoană fizică care rezidă în una dintre următoarele ţări: Moldova, România, Ucraina, Letonia, Estonia, Lituania, Georgia, Bulgaria sau Belarus.

Taxa de participare este un bilet la Rockit Regional Digital Communication Summit, care valorează 39$ şi poate fi cumpărat aici: http://goo.gl/vPy6ok

Data limită de înscriere a lucrărilor este 31 ianuarie 2016.

Pentru detalii, intraţi pe http://awards.rockit.md/ şi pe pagina de facebook Rockit Awards https://goo.gl/XMT7Z8.

Rockit Regional Digital Communication Summit 2016 este organizat în parteneriat cu agenţia de publicitate Granat din Moldova şi comunitatea Digicomnet din SUA.

Comunitatea digitală Digicomnet este finanţată de către Departamentul de Stat al SUA şi întruneşte peste 1.300 de membri activi, interesaţi de comunicarea digitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine