Run, Forrest, run: Candu crede că Păduraru are șanse minime să fie învestit

candu12
Foto:Parlament.md

Președintele Parlamentului Andrian Candu pune la îndoială integritatea candidatului desemnat la funcția de premier Ion Păduraru, menționând că numele său figurează în mai multe documente ce țin de afaceri dubioase. În opinia lui Candu, Ion Păduraru nu are șanse să fie votat de Parlament, fiind vorba de un scenariu care prevede provocarea alegerilor anticipate.

Numele lui Ion Păduraru figurează în raportul Kroll privind jaful din sectorul bancar, precum și în autodenunțul lui Ilan Șor. În acest context, Andrian Candu și-a exprimat nedumerirea vizavi față de decizia președintelui de a desemna un candidat cu probleme de integritate. „S-a discutat atât e mult despre integritate, despre personalitatea candidatului și până la urmă am văzut o altă decizie”, scrie Moldova.ORG.

Candu a opinat că șansele ca Păduraru să fie învestit sunt minime, sugerând că ar fi vorba mai degrabă de un scenariu care pune la cale provocarea anticipatelor. „Sunt foarte multe subiecte și suspiciuni în privința dumnealui. Cu regret sunt altele jocurile și cu regret mergem spre anticipate, după cum se vede”, a spus Candu astăzi în fața presei.

În acest context, Andrian Candu a spus că situația îi amintește de cunoscutul film „Forrest Gump”. „Probabil unii o să mă înțeleagă când am să zic Run, Forrest, run”, a conchis Andrian Candu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine