A început procesul de colectare a semnăturilor pentru aderarea la partidul Maiei Sandu

maiapas
Foto:Acum poți semna cerere de aderare la PAS

În perioada 11-15 ianuarie, între orele 10.00 și 20.00, poți să semnezi Cererea de aderare la Partidul Acțiune și Solidaritate, inițiat de către Maia Sandu.

Maia Sandu îi invită pe toți cei care doresc să se alăture PAS, să semneze cererea de aderare. Procesul de colectare a semnăturilor pentru aderarea la „Partidul Acțiune și Solidaritate” din partea susținătorilor în Chișinău începe astăzi, 11 ianuarie și se încheie vineri, 15 ianuarie. Pentru înregistrarea partidului este nevoie de cel puțin 4.000 de cereri de aderare.

De luni până vineri, 11-15 ianuarie, între orele 10.00 și 20.00, semnezi Cererea de aderare la PAS și Angajamentul pentru acțiune și solidaritate. Adresa la care poți veni în Chișinău: str. Mateevici 31.

Dacă ai posibilitatea, poți imprima Cererea și Angajamentul, care pot fi găsite aici, pentru a veni cu ele completate. Este important să iei și buletinul de identitate.

Persoanele din raioane care vor să adere la PAS, dar nu pot ajunge la Chișinău pot contacta inițiatorii mișcării la numărul de telefon: (+373) 78999800 sau la adresa de e-mail: unpaspentrumoldova@gmail.com. PAS va ajunge în perioada următoare în fiecare raion.

Pentru a fi la curent cu orice noutate, poți accesa pagina de Facebook dedicată acestui eveniment.

Iată un exemplu al unei persoane care deja a completat cererea de aderare la PAS:

 

PC: Facebook/Cris Bujorelu
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine