(video) „Amintirile pot rămâne veșnice, nu și oamenii” spun Elena Karafizi și Andy Oncea despre noua lor piesă

karafizi
Foto:Elena Karafizi și Andy Oncea

„Dragostea este cea mai bună muză și sursă de a crea. E frumos când uităm de frică și savurăm momentele în toată splendoarea lor”. Așa începe descrierea noii piese a Elenei Karafizi și a lui Andy Oncea – „The Fire Burns”.

Piesa este scrisă de Andy Oncea – atât text, cât și melodie -, și împreună am șlefuit-o. Andy a scris-o într-un moment de inspirație și, după cum mi-a zis, a compus-o în 10 minute.

Dragostea este cea mai bună muză și sursă de a crea. E frumos când uităm de frică și savurăm momentele în toată splendoarea lor. Unii oameni te iubesc pentru cine ești, alții pentru cum îi faci să se simtă, unii pentru chimia pe care o creați împreună, iar alții, pur și simplu, iubesc personajul ideal creat în imaginația lor.

Această piesă este despre cum uneori ceva nu merge și tot ce îți rămâne este să dai pagina mai departe. În final pot zice că doar amintirile pot rămâne veșnice, nu și oamenii”, spune Elena Karafizi.

„Sunt un om empatic și mesajul piesei îmi este foarte aproape, pentru că am întâlnit așa gen de persoane, pe care la un moment dat nu îi mai vezi așa cum îi vedeai la început și totuși eu mai cred în „Moș Crăciun”.

Ca iubitor de artă nu aș vrea ca lumea să ia prea în serios muzica, deoarece ea este făcută ca sa te mute în altă lume. Nu există muzică bună și muzică rea, există arta pe care o înțelegem și pe care nu o înțelegem. „The more fun you have creating it, the better the outcome”.”

 

 

„The Fire Burns”

I.
The fire burns within me,
Close to memories.
When we used to go and smile,
Near the sun and sea.

Pre-chorus:
You were so beautiful,
But you’re eyes became so iced and cold.
I tried to devastate
The world that you created.

Chorus:
I’m letting me, letting you,
letting go, letting find,
Letting try, letting grow
And you smile.

II.
Your sun is different than mine,
Your planet is apart.
Memories are
The only spark of shine.

Compozitor/Chitară: Andy Oncea
Vocal: KARAFIZI (Elena Karafizi)
Cameraman: Andrei Bolocan (Emisiunea Lumina)
Editare video: Max Lupascu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine