Cele mai distractive evenimente pe care să nu le ratezi sâmbătă, 9 ianuarie

couple-love-winter-wallpaper
Foto:PC: dailypicsupdate.com

Ne așteaptă un weekend frumos pe care trebuie să-l petrecem cât mai interesant. Vă invităm să părăsiți casele și să vă alăturați celor mai distractive petreceri din oraș.

#1. Training Time Management

Începând cu ora 10.30, la centrul Ascending se desfășoară un training pentru cei care vor să învețe cum să-și gestioneze eficient timpul. Detalii despre bilete și program aflați pe Facebook.

 

#2. Spectacolul „De vobă cu Emma”

Spectacolului „De vorbă cu Emma” este jucat pe scena Teatrului Geneza Art începând cu ora 18.30. Prețul unui bilet este de 100 de lei. Puteți cumpăra un bilet pe iticket.md. Pe #diez puteți afla mai multe detalii despre spectacol.

 

#3. Spectacolul „Oscar și Tanti Roz”

La Teatrul Eugen Ionesco se joacă „Oscar și Tanti Roz”. Spectacolul, regizat de către Petru Vutcărău, spune povestea lui Oscar, un băiat de 10 ani, bolnav de leucemie, care își petrece în spital ultimele 12 zile din viața sa. Evenimentul începe la ora 18.30. Detalii puteți afla pe iticket.md.

 

#4. Waxtefacts at night

Trei artiști, dintre care doi din Moldova, au creat muzică electronică, au presat-o pe vinil și acum sunt pregătiți să o lanseze în vânzare pe Internet. Un eveniment de lansare se organizează la Tipografie începând cu ora 21.00. Sunt așteptați toți cei care apreciază muzica bună. Detalii despre povestea vinilurilor electronice aflați pe #diez.

 

#5. Les Poissons Voyageurs

Trupa canadiană concertează sâmbătă la New York Pub. Dacă vrei să ai parte de muzică bună și atmosferă prietenoasă vino aici de la ora 21.00. Mai multe detalii poți afla pe Facebook.

 

#6. Thirsty Saturday with Sly

Dacă simți că ai nevoie de muzică și atmosferă faină, atunci soluția perfectă este Kira’s. De la 22.00 se încinge un Party cu Fresh Sly. Detalii – pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine