Alte 3 zodii și maniera lor de a fi într-o relație

500-Days-Of-Summer-500-days-of-summer-32587368-1920-1200

În articolul precedent v-am povestit despre cum sunt berbecii, taurii și gemenii atunci când sunt într-o relație. De data aceasta vă povestim despre alte 3 zodii, care se pare că au parte yin și yang în aceeași măsură.

# Rac ( 21 iunie – 22 iulie)

damon-elena-forehead-kiss
Personalitatea nativilor raci este armonioasă, calmă și mereu tânjește după liniște. Acestea cu siguranță sunt calitățile pe care vrei să le ai într-o relație. Ei vor încerca să diminueze conflictele și vor menține pace cât de mult posibil. Racii nu vor scoate rufele murdare din cuplul vostru. Dar acum să descoperim și partea întunecată a nativilor. Uneori aceștia devin prea emoționali, pe alocuri lipicioși, ceea ce devine foarte sufocant. O relație este cel mai important lucru pentru raci, care sunt foarte generoși și iubesc din toată inima. Deși mereu trebuie să existe un yin și yang, în cazul racilor, partea pozitivă o depășește pe cea negativă.

# Leu (23 iulie -23 august)

kissing
Faptul că leii mereu vor atenție, poate servi ca un ”turn on” sau ”turn off” într-o relație. Ei sunt foarte independenți și siguri pe sine în orice situație, ceea ce uneori îi duce în extreme și cât ai zice ”leu” devin aroganți, și caută să fie în centrul atenției. Ei vor vrea să fie măguliți de partener, alintați și mereu să aibă rolul decisiv în cuplu. Nici măcar nu merită să încercați să câștigați o ceartă cu un leu, pentru că șansele sunt minime.

# Fecioara (24 august – 22 septembrie)

tumblr_inline_mifccr4hsl1qz4rgp
Pe de o parte, fecioarele sunt gata să-și apere teritoriul burlac, dar pe de altă parte, sunt gata să devină foarte dependente de partenerul lor. Acest tip de persoane vor aborda o relație într-un mod lipsit de egoism, de aceea asigurați-vă că le puteți oferi ceva în schimb. Nativii fecioară sunt gata să vă ofere tot ce au și asta este o calitate foarte rară în relațiile din timpurile noastre. Ei de asemenea, posedă un puternic simț al umorului. Se pare că nu poți eșua, dacă începi să te întâlnești cu o fecioară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *