Tinerii creativi și entuziasmați sunt provocați să dezvolte comunitatea alături de Moldova Youth Society

log21
Foto:Photo Credit: Moldova Youth Society

Ești tânăr, activ și vrei schimbarea? Vrei să faci ceva frumos pentru țara ta? Ai idei, dar ai nevoie de susținere și ajutor? Moldova Youth Society este soluția!

Cine suntem noi?

O asociație recent înființată, un grup de tineri care aspiră la o comunitate mai bună, mai sănătoasă, mai loială, mai conștientă. Ne-am unit forțele, pentru că unde-s mai mulți puterea crește, crește puterea cresc și rezultatele. Ne-am unit pentru a dezvolta comunitatea și pentru a ne dezvolta.

Ce facem noi?

Noi schimbăm, oferim zâmbete, ne încărcăm cu emoții pozitive, folosim timpul benefic.

Prima noastră mișcare a fost o acțiune de caritate, am luminat chipurile triste, inundate de lacrimi și riduri, am adus speranță și am alinat singurătatea a 15 bătrâni din s. Sadova, r-ul Călărași, le-am dăruit haine pentru timpul rece, apoi ne-am sculat împotriva fumatului, am încercat să-i ajutăm pe cei care au devenit deja victime, oferind „O acadea pentru o țigară”. În pragul sărbătorilor am fost Moș Crăciun pentru 30 de copii din s. Negrești, r-ul Strășeni, am readus speranță copiilor care demult nu mai cred în Moșul, pentru că de câte ori i-au scris, niciodată scrisoarea lor n-a ajuns.

Dacă crezi că ceea ce facem te interesează și pe tine, dacă pe o clipă te-ai imaginat alături de noi, dacă vrei cu adevărat să faci ceva util și plăcut, dacă vrei să-ți faci prieteni noi, pozitivi, alătură-te!

Completează formularul, chiar aici până pe data de 1 februarie 2016 și fii membru al echipei noastre!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine