(video) Un tânăr din capitală, implicat în scheme ilegale cu droguri vegetale

foto5-700×352
Foto:Implicat în scheme criminale de distribuire a substanţelor narcotice

Un tânăr în vârstă de 23 ani, locuitor al capitalei, este bănuit de punerea în circulaţie a substanţelor narcotice de origine vegetală în proporţii deosebit de mari, precum şi de consumul acestora.

Acţiunile poliţiştilor au avut loc în urma acumulării de probe concludente, care demonstrau în totalitate complicitatea individului în aceste scheme criminale. Anterior, acesta a fost condamnat pentru infracțiuni de jaf.

Fiind desfăşurate percheziţii autorizate la domiciliul din or. Durleşti, poliţiştii au depistat nouă pachete din polietilenă cu o masă vegetală de culoare roşietică, uscată şi fărămiţată. Conform informaţiilor deţinute de polişti, bănuitul urma să obţină un profit de 50 000 de lei, dacă reuşea să vândă pachetele respective. În acest caz, toate probele depistate în casa lui au fost sigilate şi transportate pentru expertizări în condiţii de laborator. Totodată, au fost găsite aparate confecţionate artizanal, pe care le utiliza la consumul de droguri.

Investigaţiile continuă în vederea stabilirii altor complici în acest caz, originea substanţelor vegetale depistate, precum şi căile de transportare în capitală. În context, a fost dispusă iniţierea unei proceduri penale sub aspectul punerii în circulaţie ilegală a substanţelor narcotice. Bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la trei până la șapte ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine