(video) A fost doar la un singur pas! Xenia Chitoroagă s-a clasat pe locul doi la X Factor

1044485_931915926855572_8412683788210797031_n
Foto:Photo Credit: xfactor.a1.ro

După o seară tensionată, în care emoțiile și speranțele au plutit în aer, Florin Răduță și Xenia Chitoroagă au reușit să adune cele mai multe voturi din partea publicului și să ajungă la un pas de marele premiu. Într-un final, publicul i-a dat preferință tânărului Florin Răduță care a plecat acasă cu marele premiu X Factor de 100 000 de euro.

În ultima bătălie dintre cei doi, primul care a urcat pe scenă a fost Florin Răduță. Foarte emoționat, agitat, concurentul de 20 de ani a lăsat talentul să vorbească în numele său și s-a dezlănțuit pe scenă cu melodia interpretată de George Nicolescu – Eternitate.

În ceea ce o privește pe Xenia Chitoroagă, lucrurile au fost la fel de spectaculoase. Gingașă, delicată, adolescenta de 14 ani a „uitat” de public, de juriu și s-a bucurat de fiecare secundă petrecută în lumina reflectoarelor. Xenia a cântat melodia interpretată de Mălina Olinescu – Pot Să Zbor.

„Pentru mine a fost o lecție de viață ce ai făcut tu. În seara asta m-ai făcut să fiu unicorn, tată, m-ai făcut să fiu foarte emoționat. Pentru asta îți mulțumesc”, i-a spus Ștefan Bănică, mentorul său.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine