(video) Emoționantul colind care i-a dus pe cei de la Bravissimo în Finala de la X Factor

bravo 2
Foto:Photo Credit: xfactor.a1.ro

După ce au pus în scena celei de-a doua gale live din sezonul V de la „X Factor” un spectacol al junglei muzicale, trupa Bravissimo a mai cântat o melodie. De această dată au optat pentru un colind emoționant și simbolic, interpretat de către marele maestru Tudor Gheorghe – „Colindul celui fără de țară”, un colind care i-a ajutat pe cei nouă tenori să acceadă în Marea Finală de la X Factor care va avea loc duminică, 27 decembrie.

În clipul de prezentare, cei nouă tenori din Chișinău au povestit cât de trist este acest Crăciun pentru ei, deoarece îl vor întâlni departe de casă și de cei dragi, nebănuind ce surpriză le-au pregătit cei de la X Factor. „Crăciunul este o sărbătoare care de obicei se sărbătorește în familie, iar anul ăsta ne va fi greu nouă tuturor. Cei dragi sunt cu gândul și sufletul la noi și noi, la rândul nostru, la fel”, declarau emoționați cei din Bravissimo.

„Prima seară de Crăciun va aduce o schimbare, o colindă care nu a fost niciodată cântată la X Factor, nici în alte părți. Să știți ceva foarte clar, dacă eu nu fac ceva original pentru oamenii ăștia, atunci eu nu pot să deschid gura și să spun votați Bravissimo”, susținea înainte de numărul final juratul Horia din echipa căruia fac parte tenorii din Republica Moldova.

„Oamenii ăștia stau de o lună și ceva singuri. Pe măsură ce a trecut timpul, pe măsură ce greutățile și presiunea publicului, a spectacolului crește, ai nevoie de sprijin din stânga și dreapta și ei nu-l au, pentru că rudele le sunt în Moldova. Oamenii ăștia, despărțiți de familiile lor de o lună și jumătate cântă, dorindu-și aprig să stea cineva lângă el, lângă copiii și femeile lor. Uite asta vor cânta în seara respectivă – dorința lor de a-și vedea familiile transpusă muzical pe scena de la X Factor pe 25 decembrie”, a mai adăugat juratul Brenciu.

„Toate colindele se cântă despre nașterea Domnului Iisus Christos, iar ăsta este un colind mai trist, de fapt, este trista noastră realitate. Știm cu toții că dintr-o cauză sau alta mulți compatrioți de-ai noștri sunt plecați peste hotare”, declarau înainte să iasă pe scenă cei din trupă.

Ștefan: Am văzut un moment foarte frumos și bravo Horia pentru că l-ai pus în scenă.

Delia: Am fost atinsă, iar momentul a fost unul sensibil. Mesajul a fost primit și m-am simțit precum la un spectacol. Vă mulțumesc.

Iar pentru că dorul de familie nu poate fi ostoit cu una cu două, cei de la X Factor le-au pregătit celor nouă tenori o surpriză emoționantă. Îndată după evoluția din concurs, în scenă au pășit cei dragi și familiile lor pentru a le fi mai aproape de sărbători. Un moment care l-a făcut să plângă pe cel mai mare grup pe scena X Factor România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine