(video) X Factor: Xenia Chitoroagă și-a prezentat povestea vieții ei, printre lacrimi de fericire!

img
Foto:Photo Credit: xfactor.a1.ro

În a doua gală live din sezonul V de la „X Factor”, Xenia Chitoroagă de 14 ani a cântat melodia interpretată de One Direction – „Story of my life”. X Factor i-a schimbat viața. Așa simte, asta ne spune și, mai ales, asta transmite publicului care o urmărește cu mare atenție.

Xenia și-a cântat povestea vieții ei în această seară fascinantă. La sfârșitul piesei „Story of my life”, micuța artistă nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Lacrimi de fericire și sincere. „Story of my life este pentru mine o piesă foarte reprezentativă, pentru că la 14 ani ai mei, eu am avut de înfruntat niște probleme care, să fiu sinceră, m-au distrus. Pentru mine piesa asta este foarte motivantă și prin ea aș vrea să exprim tot ce am simțit până acum.

Vezi și „Xenia Chitoroagă, cutiuța muzicală de la X Factor, a ajuns în Marea Finală”

Tânăra din Chișinău care a fost salvată în ediția anterioară de public a povestit despre cât de greu i-a fost săptămâna trecută să se ascundă de concurenți. „Eram obosită, aveam foarte mari emoții ca cineva să nu afle, totuși. Nu dormeam cu nopțile. Mă culcam la cinci dimineața și mă sculam la nouă ca să merg la repetiții. Mereu trebuia să vin după ei sau înaintea lor, iar asta însemna ori foarte dimineață ori foarte târziu și îmi era foarte complicat să mă ascund, dar mă bucur că am ajuns în sfârșit și că acest lucru nu mai este un secret. Credeam că voi fi respinsă și toți se vor comporta foarte rece cu mine, dar nu a fost chiar așa. Eu încă sunt un copil și chiar dacă par așa, un pic mai timidă, dacă te deprinzi cu mine, sunt un vulcan.

Ștefan Bănică Jr.: „Fata asta va merge mai departe indiferent ce va fi. M-aș bucura să meargă mai departe, având un imbold de la voi, cei de acasă votând-o, pentru că această fată care are 14 ani pe scenă pare un artist matur, care știe ce vrea și asta vine doar de sus de la Dumnezeu, se numește talent. Iar eu spun acum de față cu toată lumea că mi-ai demonstrat că am ales cu mintea și nu cu sufletul, iar sufletul meu este alături de tine indiferent dacă treci sau nu în această seară”.

Delia: „Nu aș fi renunțat niciodată la tine”.

Horia Brenciu: „Un moment foarte bine gândit. Felicitări pentru tine și Ștefan. Piesa asta a fost scrisă pentru tine. Te felicit și mă bucur că ai revenit în cadrul spectacolului nostru”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine