Călărași: Un tânăr care ar fi comis un jaf a fost prins de un câine polițist chiar la domiciliu

20151221_1636360
Foto:Un cîine polițist a prins un hoț din Călărași Photo Credit: IGP

La 17 decembrie curent, poliţiștii din cadrul IP Călăraşi au fost sesizați precum că în timpul nopții, în satul Hirova, r-ul Călăraşi, persoane necunoscute au pătruns în magazinul alimentar, prin spargerea tavanului, de unde au sustras pe ascuns bani în numerar în sumă de 3.900 de lei, produse alimentare şi băuturi alcoolice. Prejudiciul total adus agentului economic se ridică la circa 8.000 de lei.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, împreună cu chinologul și câinele de serviciu de rasă ciobănesc german, pe nume JACK.

La scurt timp, hoţul a fost descoperit de câine, care i-a condus pe oamenii legii de la locul furtului până la poarta persoanei suspecte în comiterea infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al aceluiași sat, de 21 de ani, anterior cercetat pentru infracțiuni analogice.

În acest caz poliția a inițiat o cauză penală pentru furt săvârșit prin pătrundere în încăpere, cu cauzarea de daune în proporții considerabile. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la patru ani de închisoare.

 

20151217_110620

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine