Participați la un schimb național de cadouri de Crăciun – Secret Santa Moldova 2015

secretsanta1
Foto:Secret Santa Moldova

Al doilea an consecutiv în Moldova se organizează proiectul Secret Santa. Site-ul unde orice doritor, oriunde s-ar afla poate deveni Secret Santa pentru un necunoscut și primi un dar în schimb.

Ce-i asta și cum lucrează?

#. Înregistrează-te pe site-ul SecretSantaMoldova.com
#. La 25 decembrie anchetele tuturor participanților vor fi amestecate în mod aleatoriu, după care fiecare participant va primi o adresă poștală la care va trimite cadoul
#. Trimite cadoul la cel mai apropiat oficiu poștal
#. Primește-ți darul mult așteptat!

Timp de 10 zile, pe SecretSantaMoldova.com s-au înregistrat mai mult de 1.500 de oameni din 11 țări!

În partea de jos a site-ului există o statistică interesantă care demonstrează că majoritatea participanților înregistrați poartă numele de Irina, iar cel mai popular oraș este Chișinău. În același timp, există participanți din București, Vitebsk, New York, Moscova, Kiev și din alte orașe.

 

Participanții la Secret Santa
Participanții la Secret Santa

„În acest an ne-am propus obiectivul de a ajunge la numărul de 3.000 de Secret Santa, iar pentru confortul mai mare și interesul participanților, distribuția aleatorie a adreselor va avea loc în dependență de vârstă. Aceasta înseamnă că dacă doriți să vă înregistrați copilul online, îi va nimeri adresa unui copil apropiat după vârstă.

Suntem cu toții plini de entuziasm și așteptăm cu nerăbdare data de 25 decembrie, ziua în care participanților le va veni pe e-mail adresa persoanei căreia îi va fi trimis cadoul”, spun organizatorii proiectului.

 

Secret Santa Moldova

În loc să așteptăm zăpada, mai bine să creăm atmosfera de sărbători cu forțele proprii. Oferiți unul altuia multe bucurii și emoții plăcute, făcând acest Revelion special! Deveniți Secret Santa pe www.SecretSantaMoldova.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine