Aplicația CuteOD (Cute Over Dose) – pentru cei care nu-și pot exprima sentimentele prin cuvinte

cuteod
Foto:Cute OD

Ideea aplicației a venit de la reproșurile iubitei unui membru de echipă, precum că nu ar fi suficient de romantic, că se exprimă foarte greu, că nu-i dă și ei mesaje, așa cum fac iubiții prietenelor ei. Astfel, acesta s-a gândit sa creeze o aplicație specială pentru ea, denumită strategic „Cute OVERDOSE”.

Cum funcționează aplicația:

Poți alege din lista predefinită (romantic, funny, love) un număr de mesaje standard, le poți completa cu câteva mesaje personalizate și îi trimiți iubitei un link de unde să descarce aplicația, sub forma unui joc.

După descărcare, tot ce trebuie să facă ea este să se joace cu o vulpiță care trebuie să-și demonstreze șiretenia și să spargă baloanele care zboară pe deasupra ei. La fiecare balon spart, pe ecran apare un mesaj de la iubitul ei, în ordine total aleatorie.

Astfel, tânărul programator și-a văzut de programarea lui și intră doar o dată pe săptămână în aplicație pentru a mai completa mesajele, iar iubita sa e fericită că primește mesajele mult visate. La fel, ea se poate lăuda tuturor prietenelor că are un joculeț făcut doar pentru ea, unic, în care descoperă în fiecare zi bucățele din afecțiunea lui.

Aplicația se poate extinde și de la prieten la prieten sau de la copii la părinți. Oricine întâmpină greutăți în a-și comunica sentimentele poate fi ajutat acum de CuteOD.

 

Cute OD

„Pentru că reacția tuturor la descoperirea aplicației a fost extraordinară, de la un simplu joc ne-am gândit să o transformăm într-un stâlpișor de susținere a relațiilor și să o dezvoltăm și mai mult.

De aceea, la începutul anului viitor, îndrăznim să visăm și mai departe și vom lansa o campanie de crowdfunding! Ne dorim să putem aduce un produs și mai bun, cu posibilități extinse de personalizare grafică și cu o multitudine de teme noi pe care utilizatorii să le poată folosi pentru crearea unor cutiuțe cu amintiri și vorbe dulci, unice. În plus, este în plan și dezvoltarea aplicației pentru iOS, întrucât versiunea actuală, beta, este doar pentru android”, spun tinerii entuziaști care au creat aplicația.

 

Cute OD

Pagina de Facebook a aplicației o vedeți aici: Cute OVERDOSE.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine