(video) Omor dublu în sectorul Botanica. Doi tineri din Nisporeni și-au recunoscut vinovăția

omor
Foto:Photo Credit: captură foto

Forțele de ordine au reținut aseară doi tineri ce sunt bănuiți de comiterea unui omor dublu în sectorul Botanica al Capitalei. Aceştia au fost arestați pe urme fierbinți, după ce un trecător a depistat cadavrul unui bărbat într-o fâşie forestieră din adiacentul străzii Mazililor și a alertat imediat serviciul specializat 902. Ulterior, în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au mai depistat încă un cadavru al unui bărbat.

Făptaşii s-au dovedit a fi originari din raionul Nisporeni, satul Bălăureşti, cu vârstele de 28 şi respectiv 31 de ani, domiciliați temporar în mun. Chişinău. În cadrul audierilor, bănuiții şi-au recunoscut vinovăția în totalitate, declarând cu lux de amănunte circumstanțele în care a avut loc crima.

Potrivit lor, conflictul cu victimele s-ar fi iscat din cauza unor neînțelegeri anterioare, acestea fiind bătute cu bestialitate cu pumnii şi picioarele. Ulterior, făptaşii, aflându-se în stare de ebrietate, au încercat să ascundă urmele infracţiunii şi au fugit de la locul faptei într-o direcţie necunoscută.

Actualmente, ei se află în custodia poliției Capitalei, fiind cercetaţi penal pentru omor cu deosebită cruzime. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Totodată, corpurile neînsuflețite ale celor doi bărbați au fost transportate la Centrul de medicină legală pentru efectuarea expertizelor, iar poliţiştii întreprind măsuri de investigaţii pentru a le stabili identităţile.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine