6 motive să vii la Rockit 2016 – cea mai mare (tare) conferinţă digitală din Moldova

rockitt
Foto:Regional Digital Communication Summit 2016

Rockit Regional Digital Communication Summit 2016 sau pe scurt – Rockit 2016 este prima și cea mai mare conferință de comunicare digitală pentru ţările Europei de Est. Evenimentul de două zile (5-6 februarie 2016) va aduna specialiști în PR, comunicare și marketing online, antreprenori şi jurnalişti, pentru a împărtăşi idei şi experienţe din domeniul marketingului digital – cel mai trendy subiect astăzi. Mai jos vedeţi șase motive pentru care trebuie să ajungi la Rockit.

#1. Pentru că Moldova n-a mai văzut aşa ceva. Serios. Rockit este singura platformă din ţară care a creat evenimente pe subiecte digitale până acum. Până acum au fost:

#. Engage with social networks (februarie 2014)
#. New media revolution (martie 2014)
#. Performance marketing (aprilie 2014)

Ei bine, Rockit 2016 va depăşi ediţiile precedente, devenind ceea ce urmează să fie cea mai mare şi cea mai tare conferinţă digitală din Moldova. 2 zile. Peste 24 de speakeri. Peste 500 de participanţi. Quite a big deal, hah?

#2. Pentru că doar la Rockit 2016 vei avea ocazia să-i asculţi şi să comunici cu greii marketingului digital din lume. Sarah Frank de la NowThis News, SUA, Adam Harrell de la Nebo Agency, SUA, Dragoş Stanca de la ThinkDigital, România, Eugen Boico de la Publicis, Moldova şi alţi monştri din lumea digitală îşi vor dezvălui secretele carierei lor, vor discuta despre provocările Internetului şi digitalizarea unei afaceri în Moldova.

 

Rockit 2016

#3. Pentru că vor fi două zile despre vizualizarea datelor, comunicare politică, E-guvernare, crowdfunding, startup-uri şi poveşti de succes. Pentru două zile, Chişinău va deveni capitala Internetului.

#4. Pentru că vei „fura” idei pentru un startup propriu în domeniul digital. Tu vino cu laptopul, iar noi cu ideile.

#5. Pentru că vei avea ocazia să faci parte din cel mai trendy eveniment de la început de an, plin de poze şi live updates #Rockit2016.

 

Rockit 2016

#6. Pentru că ai ocazia să prinzi un bilet Early Bird la doar 29$, până la 25 decembrie, de Crăciun. Grăbeşte-te să-ţi faci un cadou de sărbători!

Pentru mai multe detalii despre Summit intră pe pagina oficială Rockit Digital Communication sau pe pagina de Facebook: Rockit Digital Conference.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine