Gutuia tratează răceala, hepaptitele, dar și cancerul

quinces_by_franca_piccione
Foto:Gutuile tratează zeci de boli. PC: fruitfoodfacts.com

Mărturii despre virtuțile terapeutice ale gutuilor datează de acum 4.000 de ani. Grecii și romanii le foloseau pentru mărirea potenței și imunității.

#1. Gripa și răceala, hepatite
Se recomanda consumarea zilnica a unui pahar cu suc proaspăt de gutui timp de o săptămână în cazul gripei și de o lună pentru a ajuta ficatul în caz de hepatita. Datorita cantității mari de vitamina C, sucul de gutui este și un bun tratament pentru bolile pulmonare, dar și când ne curge nasul sau tușim.

#2. Pancreatita, insuficiența pancreatică
Tot sucul de gutui face minuni în vindecarea acestor boli foarte greu de tratat prin metode convenționale. Se bea de trei ori pe zi o ceașcă cu suc de gutui diluat cu ½ pahar de suc de mere, timp de trei săptămâni.

#3. Boli canceroase
Anumite substanțe din gutui, în special vitamina B17, ajuta organismul sa distrugă celulele maligne, fără a le afecta pe cele sănătoase. Se bea 1-2 pahare cu nectar pe zi (preparat cu tot cu coaja).

#4. Greață și arsuri, dureri de stomac
Se bea dimineața, pe stomacul gol, un pahar cu suc de gutui. Oprește imediat vărsăturile, alungă greața și ajută stomacul să-și refacă mucoasa.

#5. O gutuie pe zi
Mănâncă dimineața, pe stomacul gol, o gutuie! Este un mijloc natural de a-ți întări gingiile, remineraliza dinții, dar și sa elimini toxinele din organism și să alungi oboseala.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *