La Orhei se repară acoperișurile care au avut de suferit în urma rafalelor de vânt

lucraricollage
Foto:Lucrări la Orhei PC: Primăria Orhei

În cadrul unei ședințe de urgență, conducerea Primăriei a decis să fie efectuate lucrări de reparație a acoperișului blocului de locuit de pe str. M. Eminescu, 6.

Miercuri, 2 decembrie, în jurul orei 16.00, din cauza rafalelor puternice de vânt, a fost parțial avariat acoperișul blocului de locuit de pe str. M. Eminescu, 6. Imediat, la fața locului s-au deplasat reprezentanții Primăriei în frunte cu viceprimarul Reghina Apostolov și echipa Direcției Situații excepționale Orhei.

Zona din jurul blocului a fost izolată, iar locatarii aflați acasă au fost rugați să iasă din apartamente pentru evitarea oricărui risc al siguranței lor. După inspectarea stării clădirii și eliminarea elementelor acoperișului rupte de vânt, specialiștii DSE Orhei au constatat că nu există vreun pericol pentru locatarii blocului și aceștia au putut reveni în locuințele lor.

În dimineața zilei de 3 decembrie, muncitorii au început curățirea zonei din jurul blocului de pe str. M. Eminescu, 6. Totodată, au fost aduse deja și materialele de construcție pentru reparația acoperișului avariat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine