Mark Zuckerberg a devenit tată. Soția sa a născut o fetiță

12341306_10102503989686391_7377090272350631935_n
Foto:Photo Credit: Facebook / Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a devenit tată, după ce soţia lui, doctorul Priscilla Chan, a născut o fetiţă, care a primit numele Max. Acesta este primul copil al lui Mark Zuckerberg şi al soţiei sale, Priscilla.

„Priscilla şi cu mine suntem foarte fericiţi să îi urăm bun venit fiicei noastre, Max, în această lume”, a anunţat Mark Zuckerberg, pe contul său de pe platforma de socializare Facebook, anunță Mediafax.

Mark Zuckerberg a mai spus că, pentru naşterea fiicei sale, el şi Priscilla au scris o scrisoare despre lumea în care speră ca Max să crească. „Este o lume în care generaţia noastră poate contribui la progresul potenţialului uman şi la promovarea egalităţii”, a mai spus Mark Zuckerberg, precizând că acest lucru se poate realiza printr-o serie de acţiuni, precum vindecarea bolilor, învăţământul personalizat, producerea de energie din surse regenerabile, conectarea oamenilor, construirea unor comunităţi puternice, reducerea sărăciei, asigurarea de drepturi egale şi înţelegerea între naţiuni.

El a mai spus că Facebook şi-a luat angajamentul de a ajuta la crearea acestei lumi pentru toţi copiii. „Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook – a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreună cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare”, a mai afirmat Mark Zuckerberg.

De asemenea, acesta le-a mulţumit utilizatorilor reţelei de socializare Facebook pentru toată dragostea lor şi pentru sprijinul acordat în perioada în care soţia sa a fost însărcinată. „Ne-aţi dat speranţă că împreună putem construi această lume pentru Max şi pentru toţi copiii”, a mai spus Mark Zuckerberg.

La mesajul scris pe contul său de Facebook, proaspătul tătic a ataşat şi scrisoarea adresată fiicei sale, pe care o puteți citi mai jos:

Priscilla and I are so happy to welcome our daughter Max into this world!For her birth, we wrote a letter to her about…

Posted by Mark Zuckerberg on Tuesday, December 1, 2015

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au cunoscut la Universitatea Harvard, unde au fost colegi şi au avut o relaţie de peste zece ani înainte de a se căsători, în anul 2012.

Mark Zuckerberg este în prezent unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, având o avere estimată de Forbes la 46,8 miliarde de dolari. Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine