Junior Initiative Leadership Program – proiectul dedicat dezvoltării viitorilor lideri IT

JILP 2015
Foto:Junior Initiative Leadership Program

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC invită tinerii să participe la cel mai interesant proiect dedicat dezvoltării liderilor/antreprenorilor în domeniul IT – Junior Initiative Leadership Program.

Junior Initiative Leadership Program

Junior Initiative Leadership Program îşi propune să creeze o conexiune între actualii şi viitorii lideri în domeniul IT prin transfer de experiență şi cunoştinţe, împărtăşire de bune practici, consiliere şi orientare spre dezvoltare. Tinerii vor putea afla de la manageri cu experienţă care sunt principiile și premisele care au stat la baza realizărilor atinse, care sunt calitățile pe care trebuie să le dezvolte un profesionist în domeniul IT, care sunt mecanismele, instrumentele, tehnicile pe care trebuie să le cunoască și să le utilizeze.

Programul este dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, care studiază sau au studiat specialităţi IT sau Administrarea Afacerii. Sesiunile Junior Initiative Leadership Program se vor desfăşura în perioada 7-11 decembrie, pe parcursul a cinci seri consecutive, între orele 18.00 şi 20.00. Agenda evenimentului o puteţi vedea aici.

 Speakerii Junior Initiative Leadership Program

Speakerii din cadrul ediţiei curente sunt manageri cu o experienţă impresionantă în domeniul Tehnologiei Informaţiei, profesionişti care au atins performanţe excepţionale şi a căror contribuţie este definitorie pentru dezvoltarea industriei IT din Republica Moldova. Speakerii Junior Leadership Program 2015 sunt: Kumail Jetha, Manager General, Endava Moldova, Andrei Gradinari, Antreprenor IT, Fondator Spooky House Studios, Iurie Coroban, CEO AlfaSoft, Marcel Sobieski, CEO Red Sky, Anton Perkin, CEO şi cofondator FusionWorks, Fondator al DeveloperMD Community.

Subiectele abordate în fiecare sesiune vin să ofere o serie de repere importante pentru creşterea şi afirmarea profesională a participanţilor, ajutându-i să dezvolte o viziune clară asupra paşilor pe care trebuie să-i întreprindă pentru a-şi realiza scopurile. Discuțiile vor viza aspecte actuale ce ţin de antreprenoriatul IT, dezvoltarea serviciilor şi produselor pentru piaţa internaţională, cultura corporativă, managementul eficient al proiectelor, principiile și premisele care stau la baza unor afaceri de succes.

Participarea este gratuită

Participarea în cadrul Programului este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile. Pentru înregistrare accesați aici. Termen limită pentru înregistrare – 3 decembrie, ora 16.00.

Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru participare. Locul desfăşurării Programului va fi comunicat participanţilor selectaţi la data de 4 decembrie.

Junior Initiative Leadership Program este desfăşurat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2015 și cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC. Parteneri media: AGORA, Allmoldova, #diez.

Prima ediţie Junior Initiative Leadership Program s-a desfăşurat în decembrie 2014 şi a fost întâmpinată cu entuziasm de către tineri. La final, participanţii au menţionat că Programul a fost pentru ei o experienţă unică şi au apreciat mult posibilitatea de a comunica cu managerii şi antreprenorii prezenţi în cadrul evenimentului şi de a afla de la aceştia recomandări valoroase şi sfaturi utile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine