DIP: Filat a fost mutat de la subsol în celula în care a stat anterior

11013459_1070984782911605_4593947486649093382_n1
Foto:Vlad Filat Photo Credit: Facebook/Mircea Zatușevschi

Ex-premierul Vlad Filat a fost transferat din celula de la subsol, în care a fost plasat săptămâna trecută și în care se plângea de „condițiile de mizerie absolută”. Politicianul a fost mutat în precedenta sa celula din care a fost mutat pe motiv că celula a rămas fără lumină din cauza unei pane de curent.

„Învinuitul Filat a fost mutat temporar pentru câteva zile din cauza unor intervenții tehnice care s-au făcut la celula în care stătea, acestea având termen de finalizare ziua de astăzi. În aceste condiții, învinuitul a revenit azi în celula respectivă”, se menționează în comunicatul celor de la Departamentului Instituţiilor Penitenciare.

Aceștia mai menționează că, astfel de intervenții se desfășoară cu regularitate și în alte celule unde apar probleme, având în vedere instalațiile învechite de care dispune Penitenciarul nr.13-Chișinău.

Reamintim că astăzi, avocaţii ex-premierului şi politicianului Vlad Filat au anunţăt că, începând cu ziua de 30 noiembrie, acesta a intrat în greva foamei în semn de protest faţă de acţiunile întreprinse de către Procuratura Anticorupţie şi Administraţia Penitenciarului nr. 13.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine