La ce evenimente mergem în ultima vineri din această toamnă

philadelphia-pa-engagement-photographers-14
Foto:PC: nessakphotography.com

E vineri, e sfârșitul săptămânii și al anotimpului. E timpul să vă faceți planuri și să petreceți timpul cât mai frumos. Iată ce vă recomandăm noi.

#1. Atelier de inovații media – Jurnalismul dronelor

Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews organizează în perioada 27-28 noiembrie, atelierul de inovații media Jurnalismul dronelor. Evenimentul este dedicat jurnaliștilor, bloggerilor și dezvoltatorilor ICT. Evenimentul are loc începând cu ora 09:00 la Generator Hub. Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de Facebook.

 

#2. Întâlnire cu Aurelian Silvestru, protagonistul Campaniei „Copiii Moldovei citesc o carte”

Vineri la ora 13.00, Bibliobusul Bibliotecii Naţionale pentru Copii „Ion Creangă” va ajunge în satul Molovata Nouă din Dubăsari, aflat pe partea stângă a Nistrului. La iniţiativa bibliotecarei Valentina Verlan şi cu sprijinul primăriei, în Casa de cultură din localitate va avea loc o întâlnire cu scriitorul Aurelian Silvestru, autorul romanului „Şi tu eşti singur?”, promovat în cadrul Campaniei „Copiii Moldovei citesc o carte”. Detalii despre eveniment aflați și de pe Facebook.

 

#3. „Noi aducem experiența acasă” din SUA

Începând cu ora 16:00 la liceul „Spiru Haret” din capitală va avea loc un seminar informativ despre posibilitățile de a studia peste hotare, și de a-i ajuta pe elevi să găsească motivație de a se reîntoarce în țară. Pentru detalii accesați pagina de Facebook.

 

#4. Expoziția Internațională din sfera științei și inovării „InfoInvent 2015”

infoinvent

În perioada 25-28 noiembrie curent, la Centrul Internațional de Expoziții „MOLDEXPO”  se desfășoară cea de-a XIV-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate „INFOINVENT”, unde participă peste 100 de instituții din sfera științei și inovării, învățământului superior, inventatori particulari și oameni creativi, din republică și de peste hotare. Detalii puteți vedea aici.

 

#5. Spectacolul „Oscar şi tanti Roz”

La Eugen Ionesco se joacă drama „Oscar și Tanti Roz” începând cu ora 18:30. Detalii poți afla de pe Facebook sau iticket.md.

 

#6. Lansare de album Red Icecream

Seara continuă cu distracție în club Albion. Începând cu ora 20:00 poți participa la lansarea albumului trupei Red Icecream. Detalii vezi și pe Facebook.

 

#7. The Stage: HIP HOP

Hip Hop party se încinge în Tipografia 5. Pentru a continua distracție alătură-te prietenilor de aici de la ora 10:00. Detalii afli pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine