Top știri din 23 septembrie

fara politica
Foto:Ce au în comun Miley Cyrus și Casa Parohială din Chișinău? Ele ambele se regăsesc în Topul #diez din 23 septembrie 2013. Colaj #diez

Azi pagina #diez de pe facebook a avut un cover mai neobișnuit și acesta va rămâne pentru întreaga săptămână. Ce am pus la cale și care au fost cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 23 septembrie, citiți mai jos.

Echipa #diez a hotărât săptămâna aceasta să facă un experiment și să dea prioritate știrilor din alte domenii decât cel politic. Să nu mai auzim despre veșnicile lor promisiuni ”că totul va fi bine” și să citim despre oamenii care într-adevăr fac o diferență în viața noastră sau știrile curioase din divertisment și cele din jurul lumii. Acum să trecem și la topul știrilor din 23 septembrie curent.

# 1 ADMITERE 2013: (doc) Rezultatele admiterii la studii în România (turul doi)

Ministerul Educației de la București a publicat luni, 23 septembrie, lista provizorie a candidaților din R.Moldova admiși în sesiunea a doua la studiile de licență în instituțiile de învățământ din România începând cu anul universitar 2013-2014.

# 2 Jurnalul miresei: Rochii în care să etalezi la nunta ta

Pe cât de plăcută este procedura de alegere a rochiei de mireasa, pe atât de anevoioasă este. #diez ți-a pregătit o listă cu modele, care ar trebui să-ți dea o mână de ajutor.

# 3 Eugeniu Gîrlă deaspre piața de resurse umane din RM

Eugeniu Gîrlă este specialist în domeniul recrutării. El decis să își deschidă propria afacere. Eugeniu de asemenea le povestește tinerilor despre cum pot să își găsească un loc de muncă.

# 4 Bloggerii pornesc să redescopere vinul din Moldova

Pe 24 septembrie, va fi dat startul proiectului „Redescoperă Moldova. Drumul Vinului”. Scopul acestei inițiative, este de a descoperi vinurile moldovenești.

# 5 (video) Miley Cyrus s-a emoționat până la lacrimi pe scena din Vegas

În timpul interpretării live a piesei “Wrecking Ball”, la iHeartRadio Music Festival, Miley Cyrus a pătruns într-atât de tare în mesajul piesei încât i-au căzut câteva lacrimi.

# 6 Coffee face, like shock și alți termeni ce trebuie să îi știi

Esquire a ales câțiva termeni din engleza modernă, termeni care exprimă fenomene societale încă nedescrise, dar prezente în societatea cotidiană.

# 7 Domnica Cemortan îşi doreşte o carieră în politică şi în mass media

Domnica Cemortan îşi doreşte o carieră în politica moldovenească şi chiar în mass media din România.

# 8 (video) 30 seconds to Mars au facut cover la piesa Rihannei

Trupa rock, 30 seconds to Mars au reinterpretat la BBC Radio One’s Live Lounge, piesa “Stay” de Rihanna.

# 9 (foto) În spatele Catedralei Mitropolitane urmează să fie ridicată Casa Parohială

Primăria municipiului Chişinău a primit de la autorul angajat de către Mitropolia Moldovei, arhitectul Gheorghe Bulat proiectul privind edificarea Casei Parohiale în vecinătatea Catedralei Mitropolitane „Naşterea Domnului”.

# 10 (foto) Cultura pop pe monede din jurul lumii

Probabil că mulți dintre noi nu au fost atât de inspirați de monedele pe care el au în colecție, decât brazilianul Andre Levy. Privind peste capodoperele lui, începe să-ți pară rău că monedele noastre sunt atât de simple la design.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *