8 recomandări de evenimente pentru marți, 17 noiembrie

evenimente2
Foto:Quiz în română de la City Quest

Săptămâna internațională a antreprenoriatului, zilele filmului german sunt doar câteva evenimente care își au locul în această săptămână. Echipa #diez vă dorește o zi frumoasă.

#1. Vrem BNR, nu BNM!

 

Tinerii Moldovei

Marți, 17 noiembrie, la ora 15:00, Tinerii Moldovei în fața sediului Băncii Naționale a Moldovei (bl. Grigore Vieru, nr. 1) pentru a cere un guvernator comun la Chișinău și la București. Detalii în eveniment.

#2. Fără Integritate, nu există Libertate – o seară cu Os Guinness

 

O seară cu Os Guinness

Cunoscutul orator și analist socio-economic, Dr. Os Guinness, vine la Chişinău. El va susţine, pe data de 17 noiembrie, o prelegere cu titlul: „Fără Integritate, nu există Libertate”.

Evenimentul va avea loc la Summit Events, pe 17 Noiembrie 2015, ora 18.30, str. Tighina 49/3, mun. Chişinău. Prelegerea va fi susţinută în limba engleză, cu traducere simultană în română.

Informații despre bilete găsiți aici sau la nr. de Tel: 078 099 900. Detalii despre eveniment pe #diez.

#3. Zilele Filmului German

 

Zilele filmului german

În perioada 17 noiembrie – 22 noiembrie, la Odeon se desfășoară Zilele filmului german. Iată lista filmelor pe care le puteți urmări cu această ocazie. La Odeon la ora 19:00. Intrarea este liberă.

#4. Study in the USA Q&A

 

ARC

Dacă vrei să știi mai multe despre cum să poți beneficia de o bursă și să studiezi în SUA, vino la 14:30, la Centrul American de Resurse, detalii în eveniment.  

#5. Ședință SpecialăTop Toastmasters din 17.11.2015

 

Dorian Furtună

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți, la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

#6. Quiz în Română 

 

City Quest

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din Capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe despre eveniment găsești aici. La ora 19.30, la Berăria Draft Kozel de pe bulevardul Moscovei.

#7. GEW 2015 – Global Entrepreneurship Week Moldova

 

#gew2015md

Ziua de marți este dedicată investițiilor și cum să le atragem în afacerea pe care o dezvoltăm. Subiectul industriilor din Republica Moldova și posibilitățile de creștere a acestora va fi abordat miercuri. Evenimentul va avea loc în incinta Centrului de Business Kentford, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, etajul 1 începând cu ora 14:00. Detalii pe Facebook.  

#8. Filmul KNOCK KNOCK la Patria

La orele 17:20 / 19:20 / 21:20 la Patria Loteanu. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine