Cu abonamentele Smart de la Unite comunici jumătate de an la jumătate de preț

voce-944×330-ro
Foto:Unite

Comunică mai mult și fii alături de toți cei dragi pe parcursul celor mai frumoase sărbători de iarnă. Ai toate motivele să te bucuri la maxim de farmecul acestor sărbători.

La Unite comunici jumătate de an la jumătate de preț. Alege abonamentele Smart de la Unite în perioada 16 noiembrie 2015 – 29 februarie 2016 și comunică cât vrei tu, pentru că ai până la 50 % reducere la plata de abonament lunar, timp de șase luni.

Abonamentele Smart, perfecte pentru smatphonul tău, îţi oferă o cantitate generoasă de minute naţionale la tarif unic în orice rețea națională şi minute internaţionale din contul celor naţionale (1 minut internaţional = 10 minute naţionale). De asemenea, primeşti mult trafic internet inclus în abonament.

Unite îți aduce magie în fiecare detaliu, pentru că la conectare beneficiezi și de smartphone performant 3G la preț special de doar 39 de lei pe lună sau poți opta pentru smartphone 4G la doar 85 de lei pe lună. Mai mult decât atât, îți poți alege un număr de telefon frumos și ușor de memorat.

Acum fiecare moment deosebit trăit îl poți împărtăși instantaneu cu toți cei dragi. La Unite ai viteză la internet mobil de neoprit, 175 Mbps.

Toți cei care fac parte din cea mai mare rețea națională – Moldtelecom, având conectat unul din serviciile de: telefonie fixă, telefonie mobilă, internet mobil, internet fix, internet fix şi televiziune digitală se bucură de o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.

Într-un an nou – cu o rețea nouă. Mai bună.

Află mai multe informaţii în orice magazin Unite sau Moldtelecom, sau apelează acum la numărul de telefon (022) 200 200.

www.unite.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine