Supărarea lui Dodon: PL, PLDM și PCRM n-au venit la întâlnirea cu PSRM, iar PDM nu vrea alegeri anticipate

dodon2
Foto:Igor Dodon

Într-un mesaj pe pagina sa personală de Facebook, Igor Dodon se arată supărat pe partidele parlamentare din Moldova. Unele nu au venit la întâlnirea cu PSRM, altele nu acceptă alegerile anticipate.

„«Marele patriotism» și «responsabilitatea» partidelor parlamentare s-au văzut din nou, la fel și modul în care le pasă de țară. Noi nu i-am chemat să negociem ceva cu ei, doar să le oferim soluția prin care să scoată țara din criza în care au băgat-o. Din toate partidele parlamentare, doar PDM a trimis pe cineva, evident că liderii nu au avut curaj să vină, și-au trimis reprezentanții, numai să pară că dialoghează”, scrie indignat Igor Dodon.

„Ne-au spus că PDM nu este de acord cu anticipatele și că negociază formarea unui Guvern pro-european. Democrații, în loc să-și asume împreună cu PLDM și PL dezastrul din țară, au venit să ne dea nouă lecții, socialiștilor, despre motivele pentru care trebuie să susținem «parcursul european». Le-am răspuns că am văzut deja unde a dus parcursul lor și credem că e momentul să lăsăm cetățenii să decidă ce vor, prin alegeri. PL, PLDM și PCRM nu au acceptat nici măcar să dea curs invitației la dialog, inițiată de PSRM”, a mai adăugat liderul socialist.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine