Participă la concursul „Ninge cu premii”, câștigă un iPhone Apple 6 şi o tabletă performantă

ninge-orizontal
Foto:Ninge cu premii de la Unite

Începând cu 9 noiembrie 2015, Moldtelecom va demara campania „Ninge cu premii”. În joc sunt puse 12 Tabletele Eken Q70G3 și un iPhone Apple 6.

Participă la concurs și începe sezonul sărbătorilor de iarnă cu cadouri performante. Astfel, vei putea surprinde și păstra toate momentele frumoase petrecute alături de cei dragi.

Sună la numărul scurt 1525 sau 1535, în perioada 09 noiembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, ascultă cele mai haioase bancuri, poante, proverbe sau statusuri și înscrie-te automat în concursul ce-ţi oferă multe şanse de a câştiga una din tabletele Eken și marele premiu –  iPhone Apple 6.

Un apel la numărul scurt 1535 (tarif 8 lei/apel) este egal cu o șansă de câștig, iar un apel la numărul scurt 1525 (tarif 30 lei/apel) – 5 șanse de câștig. Mai multe apeluri – mai multe șanse de câștig!

Moldtelecom va selecta săptămânal câte un câștigător care va primi o Tabletă Eken binemeritată. Abonatul care va acumula numărul maxim de șanse la sfârșitul campaniei va avea marele noroc de a fi câștigătorul iPhone-lui Apple 6.

Același participant nu poate câștiga mai multe Tablete Eken, decât una pe parcursul Campaniei organizate însă același participant poate câștiga ambele premii: o tabletă și un iPhone Apple 6.

La concurs pot participa toți abonații rețelelor de telefonie fixă Moldtelecom și telefonie mobilă Unite, care vor întruni condițiile de participare stipulate în Regulament.

Toți câștigătorii concursului „Ninge cu premii” vor fi anunțați telefonic, iar numele lor va fi publicat într-o ştire ulterioară.

Detalii vezi pe www.unite.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine