(audio) Astăzi se lansează bestsellerul „De vorbă cu Emma”

12208375_451384621735325_1059845295632780645_n
Foto:Photo Credit: Facebook / De vorbă cu Emma

Astăzi, joi, 5 noiembrie, la Chișinău se lansează cartea „De vorbă cu Emma” a autorului Vitali Cipileaga. Cartea a devenit bestseller până la lansare, fiind înregistrate peste 2.000 de precomenzi în mai puțin de trei săptămâni.

Evenimentul începe la ora 17.00 și se va desfășura în sala de conferințe a Radisson Blu Leogrand. În programul lansării vor evolua binecunoscuții actori Daniela Burlaca și Nicu Țurcanu, precum și instrumentiști de la Chişinău Youth Orchestra.

Autorul cheamă invitații la o oră de cuvinte sincere, de muzică, parfum și lumină. „De vorbă cu Emma” este o carte cu dialoguri și reflecții în care Emma și Greg, protagoniștii acestei cărți, își trăiesc relația și etapele ei – așteptarea, cunoașterea, convețuirea, rătăcirea și împlinirea.

Citește aici mai multe detalii „Cel mai citit blogger din Moldova, Vitali Cipileaga, își lansează prima sa carte”

Cartea vine cu un element de noutate – eBook și Audiobook inclus. Ascultă mai jos câteva secvențe din audiobook:

 

De vorbă cu Emma [Audiobook] – Bună. Te iubesc. Pa.

Posted by De vorbă cu Emma on Wednesday, November 4, 2015

 

 

De vorbă cu Emma [Audiobook] – Tu să mă iubești <3

Posted by De vorbă cu Emma on Monday, November 2, 2015

 

Vitali Cipileaga este autorul blogului www.devorbacutine.eu, unde scrie despre oameni, dragoste și relații. În mai puțin de un an, site-ul s-a bucurat de peste zece milioane de vizitatori unici, devenind cel mai popular blog în România, apreciat de cititori din mai multe țări ale lumii. Scrisul l-a ajutat pe autor să-și găsească sufletul pereche. Este căsătorit și are un copil.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine