(foto) Soroca: Un tânăr șofer beat a tamponat două tinere pe trecerea de pietoni

12188909_776523499141758_313700332051760144_n
Foto:Photo Credit: Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Un tânăr de 29 ani din Soroca a fost reținut de inspectorii de patrulare după ce a accidentat două tinere și a fugit de la locul accidentului. Șoferul era în stare de ebrietate și avea și o armă la el.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 3 noiembrie curent, în jurul orei 23.45, pe trecerea de pietoni de pe strada Independenţei din orașul Soroca. Cele două tinere accidentate au câte 24 de ani și sunt locuitoare ale orașului. Imediat după eveniment, șoferul a părăsit locul accidentului.

 

Photo Credit: Inspectoratul Național de Patrulare al IGP
Photo Credit: Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

La scurt timp după accident, un echipaj al Regimentului Nord al INP a depistat automobilul de model „Grand Cherokee” înmatriculat în Bulgaria, care mai devreme a tamponat cele două victime. Acesta staţiona într-un şanţ la intersecția care duce spre satul Volavița, raionul Soroca.

După ce a observat mașina de patrulare, șoferul automobilului a încercat să abandoneze autovehiculul, având în mână un pistol de model „CZ 83” cu 13 cartușe, deținut legal. Șoferul a fost imobilizat și supus testării alcoolscopice, gradul de alcoolemie în aerul expirat fiind de 0,79 mg/l. Atât șoferul, cât și materialele acumulate au fost predate la Inspectoratul de Poliție Soroca pentru documentare.

 

Photo Credit: Inspectoratul Național de Patrulare al IGP
Photo Credit: Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Acesta riscă să fie sancționat pentru comiterea unui accident rutier, părăsirea locului acestuia, conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, ne-subordonarea la indicațiile legale ale oamenilor legii și folosirea unei arme fiind în stare de ebrietate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine