(video) Filmele lunii noiembrie pe care neapărat trebuie să le urmărești la cinematograf

collage
Foto:Photo Credit: Colaj #diez

Ultima lună de toamnă vine cu opt premiere cinematografice. Vom avea parte de blockbustere, thrillere, horror-uri, dar şi câteva comedii. Avem pe lista recomandărilor și câteva titluri cu şanse la Oscar 2016 – Spectre cu Daniel Craig, care îl interpretează pentru a patra oară pe agentul 007 și The Hunger Games: Mockingjay – Part 2. Pelicula va reprezenta finalul cvadrilogiei Jocurile foamei și vine cu o confruntare de proporţii dintre forţele rebelilor conduse de Katniss Everdeen şi înfricoşătorul Capitoliu. Tu la ce filme vei merge luna aceasta la cinema?

5 noiembrie – Rock the Kasbah

Richie Lanz (Bill Murray) este un manager de muzică rock ce a avut și zile mai bune decât acestea și își duce ultimul client care i-a mai rămas într-un tur prin Afghanistan. Atunci când Richie ajunge în Kabul, el rămâne de unul singur, abandonat și fără niciun ban. Lucrurile devin și mai problematice pentru el în momentul în care rămâne și fără pașaport. Totuși, el reușește cumva să se descurce în această țară străină și găsește o tânără afgană cu o voce ca de înger pe care o ia sub aripa lui și o trece pe aceasta printr-o versiune locală a American Idol.

Regia: Barry Levinson
Actori: Zooey Deschanel, Kate Hudson, Scott Caan, Bruce Willis, Bill Murray, Danny McBride
Gen film: Comedie, Music
Durata: 106 min
IMDb rating: 5,5

6 noiembrie – 007: Spectre

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

Regia: Sam Mendes
Actori: Monica Bellucci, Léa Seydoux, Dave Bautista, Daniel Craig, Christoph Waltz, Ben Whishaw
Gen film: Acţiune, Aventuri, Crimă, Thriller
Durata: 150 min
IMDb rating: 7,6

12 noiembrie – Knock Knock

Evan Webber e un tip căsătorit, cu o familie perfectă, dar într-un weekend, când soţia şi copiii pleacă la plajă, viaţa lui e complet întoarsă pe dos. Două tinere atrăgătoare şi aparent în nevoie de a fi ajutate, îi bat la uşă, iar când el le lasă înăuntru, amabilitatea îi e crunt pedepsită.

Regia: Eli Roth
Actori: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas
Gen film: Horror, Thriller
Durata: 99 min
IMDb rating: 5,00

 

12 noiembrie – Heist / Autobuzul 657

În noua producție îi putem vedea pe Robert De Niro în rolul unui gangster care conduce un cazino și pe Jeffrey Dean Morgan și Dave Bautista interpretându-i pe cei care vor să îl jefuiască pe De Niro. După ce încercarea de a jefui cazinoul condus de gangsterul de temut Pope (Robert De Niro) eșuează, Vaughn (Jeffrey Dean Morgan) și Cox (Dave Bautista) sunt obligați să schimbe planul și se decid să jefuiască un oraș și să ia prizonieri niște cetățeni ai acestui oraș. Acum, începe o urmărire rapidă și periculoasă, Vaughn va trebui nu numai să se ferească de echipa de poliție condusă de Bajos (Gina Carano), care este pe urmele lor, ci să se lupte cu Dog (Morris Chestnut), mâna dreaptă a lui Pop, pentru a reuși să supraviețuiască.Vom afla însă că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.

Regia: Scott Mann
Actori: Dave Bautista, Jeffrey Dean Morgan, Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan
Gen film: Thriller
Durata: 93 min

 

12 noiembrie – Burnt / Super Chef

Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul şi a pierdut totul. Un adevărat rockstar cu două stele Michelin, dar şi cu obiceiuri nesănătoase pe măsură, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a făcut totul altfel, de fiecare dată, şi nu i-a păsat niciodată decât de emoţia creării unei explozii de gusturi. Totuşi, pentru a avea propria sa bucătărie şi a obţine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Burnt” este o poveste remarcabilă, amuzantă şi emoţională despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni şi importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă.

Regia: John Wells
Actori: Bradley Cooper, Uma Thurman, Sienna Miller, Jamie Dornan, Emma Thompson
Gen film: Comedie, Dramă
Durata: 100 min
IMDb rating: 6,8

 

19 noiembrie – The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 / Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a

În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un commando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârşi fără victime.

Regia: Francis Lawrence
Actori: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă
Durata: 136 min

 

26 noiembrie – Victor Frankenstein

Inspirat din clasicul din 1818 al scriitoarei Mary Shelley, filmul este spus de data aceasta din perspectiva personajului Igor: filmul surprinde originile obscure ale controversatului asistent, prietenia lui salvatoare cu tânărul – pe atunci – Viktor Von Frankenstein, student la medicină, dar explică şi cum Frankenstein a devenit bărbatul – şi legenda – aşa cum o cunoaşte întreaga lume.

Regia: Paul McGuigan
Actori: James McAvoy, Daniel Radcliffe
Gen film: Dramă, Horror
Durata: 109 min

 

26 noiembrie – The Good Dinosaur / Bunul Dinozaur

După ce un eveniment traumatic tulbură un Apatosaurus plin de viaţă pe nume Arlo, acesta porneşte într-o călătorie remarcabilă, câştigând un companion surprinzător de-a lungul drumului – un băieţel.

A 15-a producţie animată marca PIXAR, avandu-l ca regizor pe Bob Peterson (Up, Finding Nemo) şi producător pe John Walker (The incredibles, The Iron Giant), are ca subiect era dinozaurilor privită dintr-o altă perspectivă. Asteroidul ce se presupune a fi lovit Pământul, ducând la dispariţia dinozaurilor, ocoleşte planeta, iar giganţii cu sânge rece continuă să trăiască.

Regia: Peter Sohn
Actori: Raymond Ochoa, Jeffrey Wright
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Fantastic
Durata: 105 min

Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

Vizionare plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine