Poliția elenă a anihilat o rețea de proxeneți moldoveni și români

142006-pn-news-prostitute
Foto:Grecia: Poliția dezmembrează o rețea de proxeneți români și moldoveni PC: nothing-about-us-without-us.com

Un grup organizat profilat pe traficul de persoane și exploatarea sexuală a femeilor a fost dezmembrat pe baza unei plângeri făcute de o tânără de 23 de ani din Republica Moldova.

Patru dintre membrii acestei grupări, au fost arestați, a anunțat joi poliția greacă, citată de Agerpres.

Grupul se ocupa cu atragerea femeilor străine în Grecia cu promisiunea unei loc de muncă, pe care ulterior le obliga să se prostitueze în case de toleranță, de cele mai multe ori confiscându-le câștigurile bănești.

În raidurile efectuate de poliție la Atena și Argos au fost arestate patru persoane, doi bărbați—unul din România în vârstă de 32 de ani și altul de 52 de ani—și două femei, una din Republica Moldova în vârstă de 31 de ani și alta de 60 de ani. Alți doi suspecți sunt căutați de forțele de ordine.

În cursul unui raid într-un bordel din Argos, au fost reținute două femei din Republica Moldova, presupuse victime ale proxeneților. Ele au fost trimise la un cămin din subordinea Centrului național pentru solidaritate socială, în așteptarea răspunsului procuraturii la cererea de a fi considerate victime ale traficului de persoane.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *