Profesionistele în IT din Moldova pot participa la cea de-a doua ediție „Women in ICT”

wict
Foto:PC: Colaj ATIC

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC invită profesionistele IT și tinerele ce-și doresc o carieră în domeniul Tehnologiei Informației la cea de-a doua ediție a evenimentului „Women in ICT”.

„Women in ICT” își propune să schimbe percepția asupra rolului femeilor în cadrul sectorului TIC și să consolideze comunitatea locală a profesionistelor IT prin transfer de experiență, comunicare și socializare.

Profesionistele de referință în domeniu vor împărtăși experiența unei cariere în IT, vor vorbi despre reușitele și rezultatele atinse, dar și despre provocările întâmpinate pe parcursul activității. Ele vor dezvălui ce le inspiră și ce le motivează, cum au reușit să construiască o carieră de succes, care sunt lecțiile învățate, care sunt recomandările și sfaturile pentru specialistele în devenire.

Sesiunea de experience sharing va fi urmată de tradiționala Ceremonie de recunoaștere și apreciere „Women in ICT” în cadrul căreia va fi adus un omagiu doamnelor care s-au remarcat în sectorul IT din Moldova, fie pentru performanțele atinse în virtutea pozițiilor pe care le dețin în cadrul companiilor IT, fie prin contribuția valoroasă în procesul de educare a profesioniștilor IT. Candidaturile pentru Ceremonia „Women in ICT” vor fi nominalizate ca urmare a apelului public lansat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC.

„Women in ICT” se va încheia cu o sesiune de socializare, în cadrul căreia participantele vor avea posibilitatea să se cunoască şi să comunice într-o ambianţă prietenoasă, împărtăşind experienţe şi opinii. Tinerele aflate la începutul carierei vor putea să-şi găsească aici mentorii care le vor ghida paşii în continuare şi le vor ajuta să crească în domeniu.

Participarea este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile. Nu uita să te înregistrezi la eveniment, dar și să verifici agenda acestuia.

Evenimentul Women in ICT este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2015 și cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC. Partener media AGORA și #diez.

Prima ediţie „Women in ICT”, desfăşurată la data de 2 octombrie 2014, a întrunit peste 100 de persoane şi a fost întâmpinată cu mare entuziasm de către participanţi. De această dată, evenimentul se va desfășura la data de 27 octombrie, cu începere de la ora 16.00, în incinta Sălii Courtyard, Hotel Codru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine