O nouă televiziune a fost lansată astăzi în Moldova. Ce va transmite aceasta și cui îi aparține

10443360_834352766660933_4398852726095628325_n
Foto:Photo Credit: Facebook: Agro TV Moldova

De astăzi, Republica Moldova are un nou post de televiziune, sută la sută dedicat oamenilor care muncesc în agricultură şi ramurile conexe, la sat.

„Țara noastră are nevoie de o astfel de televiziune, unde să fie abordate problemele cu care se confruntă agricultorii, promovați gospodarii acestui ţinut, istoriile lor de succes, obiceiurile și datinile neamului”, scrie pe site-ul televiziunii.

Din 12 octombrie, AGRO TV Moldova intră în casele telespectatorilor cu o ediție specială și invitați din domeniu. În fiecare zi, Mihaela Teslari va prezenta știrile de la ora 19.00, unde vor fi plasate noutăți importante din domeniul agroindustrial. Unele subiecte din ediţia de actualităţi vor fi discutate de marți până vineri, începând cu ora 19.30, în cadrul emisiunii Dialog cu Eduard Robu.

În fiecare luni, de la ora 20.00, în Talk show-ul Ia ATITUDINE prezentat de Tamara Fiștic-Anii vor fi discutate cele mai actuale și stringente probleme cu care se confruntă agricultorii, oamenii de la sat, unde telespectatorii vor avea posibilitatea sa participe în direct prin intermediul apelurilor telefonice.

AGRO TV Moldova va capta atenția telespectatorilor cu emisiuni interesante, precum: Întilnirea de la ora 8, ABC-ul fermierului, Târguri și Expoziții, Gospodarii Moldovei și multe alte programe. De luni până duminică, AGRO TV Moldova aduce în prim-plan viaţa şi munca agricultorilor, aspiraţiile fermierilor autohtoni, succesele lor, dar şi problemele cu care se confruntă.

Postul AGRO TV Moldova va participa la toate evenimentele din domeniul agricol – expoziții, târguri, festivaluri, conferințe și seminare, forumuri. Partener – AGRO TV Network, România.

Fondatorii întreprinderii căreia îi aparține postul de televiziune, Jevise SRL, sunt Eugeniu Sîrbu și Cătălina Matcovschi. Ambii fondatori dețin câte 50% de acțiuni. Pe lângă aceasta, Eugeniu Sîrbu mai deţine 10% de acțiuni în calitate de fondator la postul de televiziune N4. Celelalte acțiuni la această televiziune, potrivit lui Eugeniu Sîrbu, sunt împărţite între tatăl său, Alexandr Sîrbu (80%) și Andrei Borșevici (10%). Partenerul său de afacere, Cătălina Matcovshi, vine din domeniul agriculturii, fiind proprietară a unor livezi de mere.

Anterior, Eugeniu Sîrbu a povestit că ideea de a crea o televiziune de nișă despre agricultură a venit din România, unde deja există un post tv de acest gen (AGRO TV NETWORK), care a permis utilizarea brandului în R. Moldova şi intenţionează să devină partener al proiectului moldovenesc. Unele emisiuni românești de pe postul AGRO TV NETWORK, potrivit grilei de emisie a proiectului, vor fi retransmise pe postul de televiziune Agro TV Moldova. Totodată, postul va retransmite și emisiuni din Federația Rusă.

Conform conceptului noului post de televiziune, 30% din content va fi producție proprie. Fondatorii speră că îşi vor putea menține afacerea şi din încasările pentru publicitate, sponsorizări etc. şi cred că în doi ani investițiile lor vor fi recuperate, iar din 2017 vor avea profit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine