Va fi lansată aplicația, care va permite persoanelor să pună note fără permisiunea celor vizați

peeple
Foto:PC: Peeple App

În luna noiembrie a acestui an va fi lansată o aplicație ciudată, care îți va permite să pui note persoanelor pe care le întâlnești și asta fără ca să le ceri consimțământul.

Aplicația dată, care va fi intitulată Peeple, le va permite utilizatorilor să pună note altor oameni, să-i categorisească și să fie revizuiți de către alți utilizatori. Astfel, vei putea căuta în această bază de date oamenii pe care îi cunoști și vei vedea cât de bună sau rea este părerea celor din jur despre tine, informează Mashable.

Deși dezvoltatorii aplicației spun că aceasta este una „pozitivă”, internauții presupun că Peeple va deschide noi căi pentru bârfe și rușine. Utilizatorii vor putea adăuga virtual pe oricine în această aplicație, iar cei notați nu vor putea să „iasă” din ea odată revizuiți și notați. Acest fapt denotă că aplicația va avea influență asupra vieții personale a eroilor săi.

Aplicația, în cadrul căreia îi vei nota pe toți exact ca și cum ai oferi o notă sau o critică unui automobil sau unui serviciu hotelier, va fi lansată în noiembrie doar pentru dispozitivele care lucrează pe iOS. Ponderea curentă a companiei este în valoare de 7,6 milioane de dolari, transmite Washington Post.

Astfel, doar utilizatorii cu vârsta de la 21 de ani și mai mult, activi pe Facebook, vor avea acces. Reviewurile vor fi puse sub numele eroului postării, iar acestea vor fi postate în trei categorii – personal, profesional și romantic.

Un utilizator poate să-l adauge pe altul și să-i creeze profilul pentru el doar în cazul în care are numărul de telefon al celuilalt. Persoana dată va primi un SMS, ce va conține un text informativ despre noul său profil pe Peeple.

Invadează sau nu această aplicație spațiul personal, ea va fi lansată în curând și este dorită de mulți utilizatori care au încercat versiunea beta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine