S-au deschis înregistrările pentru școala de toamnă Odyssey of the Mind

odyssey
Foto:Odyssey of the Mind, Nationals 2015, PC: Odyssey of the Mind

Tinerii talentați și tentați să se implice ca delegat, antrenor sau jurat, însă nu știu în ce constă programul Competiției Naționale Odyssey of the Mind sunt invitați să participe la un eveniment de networking.

Persoanele entuziasmate, dar și tinerii ce au deja experiență OM sunt invitați să participe la „POWER UP! Network capacity for Odyssey of the Mind program in Moldova” și să afle care sunt rolurile lor în realizarea și promovarea programului în Republica Moldova.

Timp de trei zile, 29 octombrie-1 noiembrie, 2015, într-o atmosferă relaxantă și distractivă, delegații, jurații și antrenorii vor învăța cum să rezolve probleme cu diferit grad de complexitate, care variază de la construirea de dispozitive mecanice până la prezentarea interpretărilor proprii ale miturilor clasice. Activitățile din cadrul școlii de toamnă vor fi facilitate de către traineri de tineret și experți în domeniul programului Odyssey of the Mind.

După finalizarea școlii de toamnă, participanții motivați și capacitați se vor implica în organizarea activităților extracurriculare, ce vor consta în pregătirea propriilor soluții pentru problemele OM și înscenarea lor la Competiția Națională.

Pentru a te înscrie la școala de toamnă „Power UP!”, completează formularul online până la data de 20 octombrie, ora 18.00.

Dacă ai dificultăți cu înregistrarea online, scrie la adresa viorica.budu@gmail.com. Urmărește pagina oficială a școlii pentru mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine