Ultimatum: O lună de zile pentru ca Guvernul să-și dea demisia

da
Foto:PC: Captură foto Jurnal TV

Protestatarii din PMAN, în cadrul Protestului Crizantemelor Albe de astăzi, au dat un ultimatul deputaților și Guvernului de acum – ei au o lună de zile, timp suficient de a-și da demisia.

Poporul din PMAN a strigat cu ardoare „Acum”, adică nu dorește să aștepte această lună pentru a vedea schimbările dorite. „Sper că parlamentarii au auzit dorința poporului și vor lua măsurile, că de altfel, poporul va veni peste ei”, spune un membru DA.

„Astăzi, noi am demonstrat că suntem civilizați. În clădirea GBC erau peste 700 de automate îndreptate, iar noi nu ne-am lăsat influențați de emoții – nimeni nu ar fi vrut să poarte răspunderea nici măcar pentru o picătură de sânge.

De astăzi, toți membrii DA știu că există persoane indezirabile, persoane non-grata care sunt bineveniți să părăsească țara”, spune un alt membru DA.

Protestatarii, în cele din urmă, au hotărât să ceară demisia lui Filat la următorul miting de amploare DA. De asemenea, aceștia au fost îndemnați să nu plătească nicio taxă, nicio factură sau impozit, până când actualul Guvern nu va ieși la negocieri cu ei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine